Lik je vingers af bij het Food Truck Festival TREK

Food Truck Festival in Den Haag |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Food Truck Festival TREK: smakelijke afsluiting in Den Haag

9 september 2015 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland Het succesvolle culinaire Food Truck Festival TREK is bijna afgelopen. Nog één keer strijkt het festival neer, dit keer in Den Haag. Het Westbroekpark wordt verbouwd tot een groot openluchtrestaurant!

Foto 1. Proef de sfeer en de heerlijkste hapjes op het food truck festival. Foto: Food Truck Festival TREK

Mobiele keukens

TREK heeft ervoor gezorgd dat de afgelopen zomer voorbij ging in de lekkerste geuren en smaken. Barbecuerook, koffiedamp, gebakken vis en zoetigheid... een seizoen om je vingers bij af te likken. Zorg voor de laatste keer voor een stevige trek, want zoals het een culinair festival betaamt draait het voor het belangrijkste deel om heerlijk eten! Op het Food Truck Festival TREK vind je tientallen mobiele keukentjes waar je de lekkerste hapjes kunt halen. Sushi, pizza, kipsaté, taartjes, burgers en nog veel meer!

Gratis festival

Het Food Truck Festival wordt opgeluisterd door live muziek, theater en kleinkunst. En het leuke is: TREK is gratis toegankelijk! Voor een klein bedrag krijg je aan het begin een speciaal TREK-glas, gemaakt van milieuvriendelijk hardplastic. Dat glas wordt bij elke tapbeurt schoongespoeld en weer gevuld! Krijg jij al trek?

Bekijk de terugblik van TREK 2014

Praktische informatie

Het Food Truck Festival TREK is van donderdag 10 tot en met zondag 13 september te bezoeken in het Westbroekpark in Den Haag. De toegang is gratis.
Foto 2. Ook voor kinderen is er veel te smullen...! Foto: Food Truck Festival TREK
Foto 3. Struin langs de tientallen mobiele keukentjes! Foto: Food Truck Festival TREK

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-09-09 08:31:37 · Gepubliceerd: 2015-05-20 17:05:24 - 2936