Oerol bruist de pan uit op Terschelling

Oerol 2015 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Ontdek de befaamde mix van natuur en cultuur

12 juni 2015 Cultuur Terschelling, Friesland Ken jij Oerol al of heb je geen idee wat het is? Terschelling staat de komende tien dagen bol van de cultuur en natuur. Kom zelf uitzoeken wat er voor jou te doen is!

Foto 1. De verbinding met de natuur is één van de pijlers van het festival. Foto: Oerol

Natuur en cultuur

Het eiland Terschelling staat centraal tijdens het festival Oerol 2015. Hier wordt je ondergedompeld in ervaringstheater, teksttheater en allerlei soorten muziek. Maar niet alleen viert de cultuur hier tien dagen lang hoogtij, ook het landschap staat centraal. Door middel van installaties en beeldende projecten wordt invloed op het landschap uitgeoefend, waardoor het festival nog lang zichtbaar blijft op het eiland.

Koningin Zonder Land

Het waddeneiland wordt elk jaar overspoeld met duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland die afkomen op de befaamde programmering van het Oerol Festival. Dit jaar is de eerste vrijdag meteen een magisch sprookje te zien. De Koningin Zonder Land van Muziektheater Transparant is een eigentijds verhaal over liefde en verlies. De mix van cultuur en natuur maakt het festival een bijzonder evenement, met tientallen grote en kleinere voorstellingen. Kom kijken wat er voor jou tussen zit!

Praktische informatie

Oerol 2015 wordt gehouden van 12 tot en met 21 juni op Terschelling. Bekijk het hele programma van Oerol.
Foto 2. Een festival op Terschelling betekent een mini-vakantie voor de bezoekers! Foto: Oerol
Foto 3. Vernieuwende theaterprojecten, zomaar op het strand. Dat is Oerol! Foto: Oerol

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-06-11 17:39:55 · Gepubliceerd: 2015-06-11 17:38:17 - 244