Festival Classique 2015: ontdek verrassende muziek!

Festival Classique 2015 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Geniet van klassieke muziek in alle soorten en maten!

17 juni 2015 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Volop genieten van klassieke muziek, ook als je er geen kaas van gegeten hebt. Dat kan tijdens Festival Classique, als Den Haag weer bruist van de leukste soorten klassieke muziek!

Foto 1. Klassieke muziek is leuk voor iedereen van 0 tot 100 jaar! Foto: Theo Bos, Festival Classique

Verrassend

Festival Classique is er voor iedereen en op de meest gekke plekken. Of je nou een doorgewinterde liefhebber bent of er niks van af weet: tijdens dit weekend is klassieke muziek leuk voor iedereen. De concerten duren maar een uur en hebben altijd iets verrassends in zich.

Zingen onder de douche

De babyconcerten vinden plaats in een magische onderwaterwereld, er zijn allerlei soorten muziekworkshops, en je kunt keihard zingen in een douchecabine. Zo geniet iedereen, van 0 tot 100, van een eigen programma. Het KinderWaterConcert is leuk voor de hele familie, een muzikale belevenis waarin een groep grappige schoffies en schooiers voorbij komt!

Hét Hofvijverconcert

De klassiekers op het programma zijn ook dit jaar de hoogtepunten van het festival: Hét Hofvijferconcert en het KinderWaterConcert bijvoorbeeld. Voor Hét Hofvijverconcert breekt Festival Classique nog eens los uit de traditie. Voor het concert op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni worden namelijk dansgezelschap Club Guy & Roni en dirigent Joshua Weilerstein ingevlogen. Deze spraakmakende en swingende avond, waarbij het podium midden op het water drijft, heeft als thema 'Sparks' en wordt ook live uitgezonden op tv.

Praktische informatie

Festival Classique 2015 wordt gehouden van 18 tot en met 21 juni 2015. Bekijk het hele programma van Festival Classique!
Foto 2. Dans gaat heel goed samen met klassieke muziek! Foto: Festival Classique
Foto 3. De Hofvijver is het decor voor sfeervolle en spraakmakende concerten. Foto: Festival Classique

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-06-17 08:52:19 · Gepubliceerd: 2015-06-16 10:08:24 - 223