Vier feest met de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse

Vierdaagse van Nijmegen 2015 | Nieuws door

Wandelfestijn beleeft 99e editie: volop festiviteiten!

21 juli 2015 Toerisme Nijmegen, Gelderland Nijmegen stroomt vol met wandelfans voor de Vierdaagse van Nijmegen. Moedig de sportievelingen aan en geniet van alle evenementen rondom de 99e Walk of the World.

Foto 1. Duizenden wandelaars wagen zich aan de 99e editie van de Vierdaagse. Foto: Facebookpagina Vierdaagse van Nijmegen

Vier dagen wandelen

De colonne van duizenden wandelaars vertrekt dinsdag 21 juli voor een enerverende route van vier dagen. Voor elke dag van de Vierdaagse van Nijmegen is een tocht uitgestippeld door Gelderland, Brabant of Limburg. De eerste dag is De dag van Elst, de tweede De dag van Wijchen, de derde De dag van Groesbeek en tot slot de vierde De dag van Cuijk. Wandel je niet mee? Kom dan kijken naar al die wandelaars die voorbij sjokken, stappen en snelwandelen. Er doen ook veel soldaten mee, zij torsen ook nog eens tien kilo aan bagage mee op hun rug.

Vierdaagsefeesten

Voor en tijdens de Vierdaagse klinkt overal muziek en feestgedruis in Nijmegen. Zeker 1000 muzikanten zijn te horen op de ruim vijftig podia tijdens de Vierdaagsefeesten. Er is een dance-event in het Hunnerpark en in vele cafés is de kans groot dat je er een bandje aantreft.

Het wandelfestijn wordt vrijdag 24 juli afgesloten met de grote binnenkomst, over de Via Gladiola. Het is een spektakel om de wandelaars te zien binnenkomen. Zorg nog snel voor een plekje op één van de tribunes en juich mee tijdens de laatste kilometers!

Praktische informatie

De Vierdaagse van Nijmegen wordt gehouden van 21 tot en met 24 juli 2015, net als de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een ticket voor de tribune op de laatste dag kost tussen de 10 en 18 euro.
Foto 2. Voor elke dag is er een mooie route uitgestippeld. Foto: Facebookpagina Vierdaagse van Nijmegen
Foto 3. Muziek en feest in de binnenstad. Foto: Facebookpagina Vierdaagsefeesten
Laatst gewijzigd: 2015-07-21 13:56:54 · Gepubliceerd: 2015-07-20 17:02:26 - 234