Droom weg bij het kleurrijke Bloem & Tuin 2017

Bloem & Tuin 2017 |  
Nieuws door
Foto 1. Gemoedelijk dagje uit in de natuur: leer alles over je tuin en tuinverzorging. Foto: Bloem & Tuin

Trends op het gebied van buitenleven, bloemen en kweken

21 juli 2017 Natuur Nuenen, Noord-Brabant Heb je groene vingers of wil je die graag krijgen? Bezoek dan het sfeervolle tuinevenement Bloem & Tuin in de bossen bij Nuenen. In dit lommerrijke decor ontdek je hoe je je eigen tuin omtovert in een paradijsje.

Paradijsje in je tuin

Dwaal door de bossen van het Brabantse Landgoed Gulberg. Dit is het prachtige decor voor het tuinevenement Bloem & Tuin 2017. De zomer is in volle gang, maar er is nog alle tijd om van je tuin een paradijsje te maken. Struin hier samen met andere tuinliefhebbers langs de voorbeeldtuinen, demonstraties en experts die klaarstaan met hun tips. Voor de kids zijn er aparte wandelpaden, workshops en speelmogelijkheden.

Eetbare tuin

Bekijk de nieuwe trends op het gebied van buitenleven (en neem ze direct mee!), geniet van kleurige bloemen en planten en nog veel meer: Bloem & Tuin is een compleet evenement vol inspiratie. Doe ideeën op bij de modeltuinen of bij de afdeling High Tech & Design: misschien past er wel een automatische tuinsproeier of hot tub in je tuin! Vraag advies aan de specialisten over je eigen bomen en planten en leer alles over de eetbare tuin en kweken. Voor kinderen is er ook genoeg te doen, zoals een wandelroute door het bos of een leuke workshop.

Het tuinevenement Bloem & Tuin 2017 is van 21 juli tot en met 30 juli dagelijks te bezoeken van 10:00 uur tot 18:00 uur op Landgoed Gulberg. Bekijk nog meer leuke tuinen in Nederland.
Foto 2. Het bos als prachtig decor voor het evenement. Foto: Bloem & Tuin
Foto 3. Duik weg tussen de mooiste bloemen. Foto: Bloem & Tuin

Laatst gewijzigd: 2017-07-24 14:38:46 · Gepubliceerd: 2015-07-21 13:10:15 - 3594