Smul mee in het rondreizende restaurant ABBQ

Reizend restaurant ABBQ in Rotterdam |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Thais eetfeest rondom de barbecue in Rotterdam

10 augustus 2015 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Het pop up-restaurant ABBQ strijkt neer in Rotterdam. Een half jaar lang smul je hier van typische Aziatische gerechten en biertjes.

Foto 1. Geniet samen van een echt Thais eetfeest! Foto: ABBQ

Aziatische maaltijd

Elk jaar opent het reizende restaurant ABBQ in een andere stad. Rotterdam is dit jaar aan de beurt voor, zoals het restaurant het zelf noemt, een Thais eetfeest! Neem plaats aan de grote houten kabelhaspels die als tafel dienen en laat je verrassen door de keuken uit Azië. Op tafel wordt een barbecue geplaatst, waar je in de rand soep kunt maken. Op de bolling wordt allerlei lekkers gegrild. Natuurlijk ontbreken de rijst, salade en de vele sauzen niet: van zoet tot zeer pittig!

Unieke hotspot

In de buurt van het Rotterdamse Dakpark vind je een half jaar lang de unieke hotspot van ABBQ. Een relaxte plek om af te spreken met vrienden, maar ook met collega's bijvoorbeeld voor een zakelijk etentje: er is een privéruimte voor speciale gelegenheden. Voor een vaste prijs geniet je hier twee uur lang van de lekkerste gerechten. Maak voor het eerst - of de zoveelste keer - kennis met de typische Aziatische keuken! Ook zijn er andere lekkernijen, Thaise curry en biersoorten.

Praktische informatie

Het reizende restaurant ABBQ is vanaf 6 augustus 2015 ongeveer zes maanden geopend in Rotterdam. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag te bezoeken.
Foto 2. Het restaurant popt elk jaar op een andere plek omhoog. Foto: ABBQ
Foto 3. Heerlijk eten, zo vanaf de barbecue op je eigen tafel. Foto: ABBQ

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-08-07 10:35:47 · Gepubliceerd: 2015-08-07 10:25:18 - 2067