1

Reizend restaurant ABBQ


-advertentiepositie-



Reizend restaurant ABBQ

» Let op: deze activiteit is voorbij «

ABBQ is een reizend restaurant dat ieder jaar weer opent op een ander locatie. Deze maanden werken we non stop en de rest van het jaar wonen we in Thailand.We toveren iedere locatie om tot ons tijdelijk restaurant

De Asian BBQ (Moo kata) komt oorspronkelijk uit Thailand. We zijn de enige in Nederland met dit concept en zeker als reizend restaurant. Het is echt een gezellig en goedkoop Thais eetfeest. Op het midden van de tafel krijg je je eigen Tafel BBQ. Dit is een gesloten BBQ met een rand en een bolling. In de rand maak je soep en op de bolling gril je. Het is een mix van Hotpot en Grill. We hebben een buffet waar je zelf verschillende soorten vlees en vis kunt pakken. Daarbij krijg je rijst, salade en heel veel verschillende sausen. Van zoet / pittig tot zeer pittig.

Je betaalt een vaste prijs en je kunt maximaal 2 uur gebruik maken van het buffet maar… let op, eten pakken en niet opeten kost geld, dit komt bovenop de rekening.

Naast de BBQ hebben we een kleine kaart met Thai curry, salades & Asian Bites. We schenken onder andere twee soorten Thais bier en hebben de populaire ‘Bucket’.

Asian BBQ is erg geschikt voor bedrijfsetentjes, vergaderingen, feestdagen of verjaardag.

Ben je klaar voor een unieke nieuwe ervaring?

 Bezoek asianbbqrestaurant.com

Reizend restaurant ABBQ
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.