1

Preuvenemint 2015: smullen tot je er bij neervalt

Foodfestival in Maastricht: alles draait om 'preuve'!

Preuvenemint 2015 Nieuws door
Foto 1. Proeven, proeven, proeven! Foto: Preuvenemint

archief oud artikel 27 augustus 2015 Toerisme Maastricht, Limburg Foodfestivals zijn hot! Dat weten ze in Maastricht allang: het culinaire festival Preuvenemint wordt hier voor de 34e keer gehouden. Alleen voor echte lekkerbekken!

Bourgondische stad

Het doet het imago van 'bourgondische stad' natuurlijk geen kwaad, de 34e editie van dit culinaire festival. Vier dagen achtereen geniet je bij Preuvenemint 2015 van culinaire hoogstandjes, live muziek en een drankje. Het mooie is dat je er ook nog een goed doel mee steunt. Op het Vrijthof vind je een enorm openluchtrestaurant met ruim veertig stands. Een stijlvol foodfestival waar het goede leven gevierd wordt.

Nog niet naar huis? Boek eenvoudig een overnachting in Maastricht en maak er echt een uitje van!

Lokale smaak

Hoewel de toegang gratis is, moet je hapje en drankje natuurlijk wel betaald worden. Dat doe je met stijlvolle Preuvenemint-bankbiljetten, de PreuveneLappen. Drinken kost één lap, gerechtjes zijn er vanaf twee lappen. Van een biertje, een lekker broodje of een hap saté tot een luxe hapje kabeljauw met kokos of een exclusieve cocktail - volg je neus en kies de lekkerste hapjes uit. Het thema van dit jaar past in de trend op het gebied van voeding: 'Preuf de lokale smaak!' Geniet alvast van de voorpret en bekijk alle deelnemers van Preuvenemint en hun gerechten!

Live muziek

Het feest op het Vrijthof is compleet met optredens van verschillende artiesten, die de hele avond duren. Dat maakt Preuvenemint ook nog eens een sfeervol en gezellig evenement. Bekijk het muzikale programma van Preuvenemint met alle artiesten. Diverse DJ's en looporkesten worden afgewisseld met optredens van bijvoorbeeld OG3Ne en het Avanti Symfonieorkest.

Praktische informatie

Het culinaire festival Preuvenemint 2015 wordt gehouden van 27 tot en met 30 augustus.
Foto 2. Proeven, proeven, proeven! Foto: Preuvenemint

Laatst gewijzigd: 2015-08-26 14:40:58 · Gepubliceerd: 27 augustus 2015 - 1169