1

Kruip voor de buis met Sint en Piet

Eropuit met Sinterklaas Redactioneel door
Foto 1. Kruip voor de buis met Sint en Piet in De Club van Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes. Foto's: Dutch Filmworks

archief oud artikel 9 oktober 2015 Toerisme Landelijk De pepernoten liggen in de winkel, de temperatuur duikelt omlaag en, voor je het weet, stapt Sinterklaas de woonkamer binnen. Laat de voorpret beginnen en kijk de nieuwste sinterklaasfilm! Woensdag 14 oktober gaat De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes in première. Welke moeilijkheden overkomen Sinterklaas nu weer?

De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes

Help, wat doe je als alle schoentjes verdwijnen en Sinterklaas' Pieten de schuld krijgen? Dan schakel je de Club van Sinterklaas in! Een grote, boze slechterik wil Sinterklaas zijn feestje verpesten, en daar lijkt hij aardig in te slagen... hij maakt een knuffeldier die alle schoenen stelen, zodat de Pieten er geen cadeautjes in kunnen stoppen. En de Pieten krijgen iedereen over zich heen. Dat gaat zomaar niet! Met Sinterklaas valt niet te sollen, ontdek je al snel in De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes - die vanaf woensdag 14 oktober in de bioscoop te zien is.

Bekijk de trailer van De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes:



Psst... Wist jij dat:
  • De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes opgenomen is bij Het Muiderslot?
  • De sinterklaasfilm van vorig jaar, De Club van Sinterklaas en het Pratende Paard, genomineerd is voor de Gouden Kalf?
  • De Club van Sinterklaas al zestien jaar bestaat?

Kijk ook iedere dag naar het Sinterklaasjournaal

Geen zin om het weer buiten te trotseren onderweg naar de bioscoop? Pak er een bak popcorn bij en kijk iedere dag naar Sint zijn nieuwste belevenissen. Het Sinterklaasjournaal brengt vanaf maandag 9 november trouw verslag uit over de laatste ontwikkelingen op Sinterklaas-gebied. Welke moeilijkheden wachten de goedheiligman dit jaar? Dieuwertje Blok zit er iedere avond om 18:00 uur helemaal klaar voor. Zapp dus snel naar Nederland 3 en mis het niet!

Nog geen idee wat voor cadeautjes je aan Sinterklaas moet vragen? DagjeWeg.NL geeft 5 cadeautips voor hem én haar.

Dagje uit met Sinterklaas
Uit met familie

Foto 2. Kruip voor de buis met Sint en Piet in De Club van Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes. Foto's: Dutch Filmworks

Laatst gewijzigd: 2015-09-21 15:57:00 · Gepubliceerd: 9 oktober 2015 - 548