Zondag vriendinnendag: gezellig samen shoppen

Vrije Markt Brunssum |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

De beste bazaars en markten om met je vriendinnen te shoppen!

1 juli 2016 Toerisme Landelijk Het weekend is het ideale moment om met je vriendinnen af te spreken en de drukte van je werk of gezin eventjes te vergeten. De drie leukste markten en bazaars op een rij, om samen koopjes op te speuren, koffie te drinken en bij te kletsen.

Foto 1. Wie weet welke verborgen schatten je op de kop tikt! Foto: Vrije Markt in Brunssum.

Rondneuzen en relaxen

BRUNSSUM - Ontdek de mooiste verborgen pareltjes op de Vrije Markt in Brunssum. Een gigantische overdekte 'rommel'markt met allerlei brocante spullen, van kleine kroonluchters tot servies. Niet zo fan van tweedehands spullen? Sla iets nieuws in! Kleding, accessoires en spullen voor in huis. De Vrije Markt is een mix van oud en nieuw met een flinke dosis gezelligheid. Zwijmel weg bij de Sterkste Man Competitie of dans mee op de muziek van de liveband. Als je er dan toch bent, mag een stuk Limburgse vlaai niet ontbreken. Bourgondisch genieten op deze gezellige markt! Alleen open op zondag.

BEVERWIJK - Ruim tweeduizend winkeltjes en kraampjes om sieraden, kleding en andere hebbedingen voor jezelf of als cadeau te kopen. Op De Bazaar in Beverwijk ben je de hele dag zoet. Wist je dat dit de grootste overdekte markthal van Europa is? De exotische sfeer en vrolijke kleuren op de markt geven je het gevoel dat je op vakantie bent. Behalve uitgebreid winkelen, kun je er heerlijk eten bij een van de zestig culturele cuisines. Van Indiase curry tot Afghaanse kebab: voordat je iets koopt, mag je het uitproberen en proeven. Er zijn ook kraampjes waar je gezellig samen jullie nagels en haren kunt laten doen! Open op zaterdag en zondag.

UTRECHT - Tweedehands, gloednieuw of vers van de pers: op de Utrechtse Bazaar vind je het allemaal. Een groot pluspunt aan deze markt is dat je er gratis kunt parkeren. Plus de Utrechtse Bazaar heeft een reputatie voor het vinden van goede koopjes. De markt heeft een groot gedeelte met lekker, vers eten. Om voor thuis ingrediënten in te slaan, of om ter plekke al van te proeven. Je kunt er ook gezellig meedoen aan de gratis bingo. Wie weet wat je op de kop tikt! Open op zaterdag en zondag.

Bekijk meer leuke dagjes uit met vriendinnen.
Nog meer shoppen! Alle markten en braderieën op DagjeWeg.NL.
Foto 2. Tweedehands of spiksplinternieuw? Shop bij honderden kraampjes. Foto: Vrije Markt in Brunssum.
Foto 3. Geniet van een beauty behandeling en proef het lekkere eten. Foto's: De Bazaar in Beverwijk.
Foto 4. Van interieur tot mode, van accessoires tot fietsen: er is van alles op markten en bazaars. Foto: Vrije Markt in Brunssum.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 16:08:46 · Gepubliceerd: 2015-10-30 15:20:51 - 6403