De leukste kerstmarkten voor het hele gezin

Ga een dagje naar een kerstmarkt | Nieuws door

Geniet van alle kraampjes, warme dranken en attracties met de hele familie!

19 november 2018 Toerisme Landelijk Meezingen met zangkoortjes en kerstliedjes, samen aan een lekkere warme chocolademelk nippen en een gezellig winters gevoel krijgen van alle versieringen en kraampjes om je heen. Kerstmarkten zijn ideaal om met het hele gezin te bezoeken! Om te shoppen, te snoepen, te schaatsen en natuurlijk om je onder te dompelen in de betoverende sfeer van kerst.

Foto 1. Lekker eten, gezelligheid en natuurlijk kerstliedjes! Foto: Dordrecht Marketing.

Kerstmarkt Amsterdam

AMSTERDAM - De warmte, gezelligheid en familiesferen van de feestdagen beleven, maar wel in combinatie met het stadsleven? Kom vanaf 17 november 2018 schaatsen bij Ice*Amsterdam! Met de kinderen in de bakfiets race je naar het Museumplein, bind je de schaatsen onder en schaats je met uitzicht op het Rijksmuseum. Kindjes kunnen hier ook schaatslessen volgen. Warm jezelf na het schaatsen op bij de brasserie en struin over de kerstmarkt Ice*Village van 14 tot en met 26 december 2018, waar je vooral veel lekker eten vindt. De schaatsbaan is open tot en met 3 februari 2019.

Kerstmarkt Dordrecht

DORDRECHT - Beleef op 14, 15 en 16 december 2018 de kerstmarkt in Dordrecht! Meer dan tweehonderd kraampjes door het centrum van de stad waar je kunt eten, drinken, winkelen en genieten van de kerstsfeer. Luister naar bands en zangkoren die op verschillende plekken in het centrum op podia kerstliedjes zingen en spelen. Op straat vind je levende kerststallen - compleet met schaapjes, geiten en zelfs lama's. Natuurlijk is de beroemde Christmas singalong er ook weer bij - een klassieker in Dordrecht.

Winter in het Openluchtmuseum

ARNHEM - Een winters dagje uit in het Nederlands Openluchtmuseum is ouderwets gezellig voor kinderen en ouders. Het openluchtmuseum is tijdens de winterperiode eigenlijk een groot kerstdorp. Oer-Hollands broodjes bakken, samen schaatsen en smullen van stamppotten, warme chocolademelk en andere winterse lekkernijen. Er is een nostalgische kermis, een sleebaan en veel oud-Hollandse spelletjes. Een ouderwets gezellig winterdorp!

Meer sfeervolle dagjes uit met kerst

Naast kerstmarkten zijn er nog veel meer uitjes om in de kerststemming te komen.

Bekijk meer winterse tips voor dagjes uit. Liever naar een andere kerstmarkt in de buurt? Hier heb je alle kerstmarkten op een rijtje.
Foto 2. Bewonder ook de kerststal in Dordrecht. Foto: Dordrecht Marketing.
Foto 3. Voor het eerst op schaatsen? Ervaar het midden in de hoofdstad. Foto: Ice*Amsterdam.
Foto 4. Samen schaatsen in Amsterdam met een uniek uitzicht. Foto: Ice*Amsterdam.
Laatst gewijzigd: 2019-01-16 15:35:12 · Gepubliceerd: 2015-11-20 15:17:35 - 14094