Tips voor een winters dagje weg! Deel 3

Ga een winters dagje uit |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Een kerstfair en foodfestival vol gezelligheid, sfeer en lekker eten!

23 november 2015 Toerisme Landelijk Zin in een winters en sfeervol dagje uit? Loop de poorten binnen van Kasteel De Haar en bezoek daar de Country & Christmas Fair met allerlei activiteiten! Luister naar bands en koortjes, shop bij meer dan tweehonderd kraampjes, of strijk neer in de prachtige zaal voor een les in etiquette! Trek gekregen van al je inspanningen? Bezoek Allerhande Kerstfestival, doe inspiratie voor het kerstmenu op en stil je honger naar de feestdagen!

Kerst, country en gezelligheid

HAARZUILENS - Als royalty de dagen voor kerst vieren op een kasteel, dat klinkt toch behoorlijk feestelijk? Kom ook naar de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar in Haarzuilens, vlakbij Utrecht. Van woensdag 25 tot en met zondag 29 november shop je bij meer dan 220 verwarmde en sfeervolle stands en geniet je van lekker eten, een koninklijke omgeving en sfeervolle muziek. De Paradise Bigband speelt in de Spiegeltent op het terrein, in de stijl van Moulin Rouge. Er is een gigantische watershow met een fontein van wel 40 meter hoog met vlammende effecten! Voeg daar nog de rondleiding Hoe Hoort Het op De Haar aan toe over etiquette en je bent wel even zoet. Geniet van zangkoortjes, delicatessen, cadeaus, mode en accessoires. En je kunt een sieraad ter waarde van tweeduizend euro winnen! De Country & Christmas Fair is georganiseerd door Inventief Evenementen, wat jaarlijks nog veel meer leuke evenementen organiseert!

Foto 1. Beleef een magische fair op Kasteel De Haar met kraampjes, shows, eten en nog veel meer! Foto: Eric van Nieuwland.

Wandel door het kerstmenu

UTRECHT - Is je huis helemaal gezellig en zijn de mooiste kerstcadeautjes binnen? Dan is er nog één grote zorg voor de feestdagen: het kerstmenu! Hoe tover je een onvergetelijk en vooral super lekker kerstdiner op tafel? Op het Allerhande Kerstfestival kom je er op een smakelijke manier achter. Tijdens dit foodfestival in het Spoorwegmuseum Utrecht, vind je op 11, 12 en 13 december inspiratie voor het voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Slenter langs de vele stands en doorloop het hele kerstmenu. Natuurlijk mag je onderweg van alles proeven, kopen en bestellen! Hoe je het vervolgens zelf klaarmaakt? Slagers, koks, sommeliers en boeren staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Foto 2. Beleef de Country & Christmas Fair op een prachtige locatie.
Foto 3. Van snack tot toetje: ontdek al het lekkers voor kerst op het Allerhande Kerstfestival.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-11-30 09:26:29 · Gepubliceerd: 2015-11-20 17:21:53 - 2035