Goede voornemens? Actieve uitjes!

Actieve uitstapjes op DagjeWeg.NL |  
Nieuws door
Foto 1. Klimmen, klauteren en je hoogtevrees overwinnen! Foto: Zips 'n Ropes.

Adrenaline, actie en sensatie: beleef avontuurlijke dagjes weg!

4 januari 2016 Sport Landelijk Iets te veel van de feestdagen genoten en kan je conditie wel een boost gebruiken? Of heb je goede voornemens? Deze actieve uitjes geven je gegarandeerd een adrenalinekick! Een energiek en avontuurlijk dagje uit!

Word een actieheld

ALMERE - Verkoop de schurk de ene na de andere vette klap en red de wereld! Oké, niet echt natuurlijk. Maar zoals in de film! Bij Stuntman voor een dag van Endorfine leer je alle fijne kneepjes van het stuntmanvak. In workshops leer je filmgevechten na te spelen, spring je voor auto's, val je van gebouwen en voer je andere stunts uit. Geen zorgen: alles is veilig en onder begeleiding van ervaren professionals.

Kun jij op tijd ontsnappen?

ANTWERPEN - De deur valt achter je dicht en er begint een bom te tikken. Wat nu?! Je hebt zestig minuten om te ontsnappen en heelhuids uit deze Escape Room te komen. Bij Room of Riddles hebben ze twee scenario's: ontsnap uit de haven van Antwerpen of stop de snode plannen van een gestoorde wetenschapper en ontmantel een bom. Los raadsels en puzzels in de ruimte op en ontsnap! Zestig minuten stresszweet en krakende hersens, maar dan heb je wel de wereld gered!

Grenzeloos klimmen

NIJMEGEN - Grenzen bestaan niet bij Zips 'n Ropes! Vlieg met een zipline over het water, schommel tussen hoge bomen door en ga steeds een stapje verder! Doe dingen waarvan je nooit had gedacht dat je ze durfde! Je kunt zelfs een vrije val van vijftien meter maken. Bestel gelijk kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets en krijg korting.

Avontuur op het ijs

BIDDINGHUIZEN - Voor de wat meer traditionele en kindvriendelijke actie ga je naar Flevonice. De hele dag schaatsen, glijden en winterplezier! Behalve schaatsen kun je er driftkarten, klimmen in de spannende speeltuin en is er de steile Super Glijbaan! Een winters dagje weg vol beweging! Via DagjeWeg.NL Tickets 10% korting op je ticket!

Crossen op een e-bike

WANROIJ - Bij eeXparc cross je niet op zomaar een motor. Je racet op een elektromotor! Met een parcours binnen én buiten. Lekker vies worden? Ga dan voor het buitenparcours, ideaal voor sprongen en wedstrijdjes. Met een route door het bos! De hal binnen zit vol uitdagende bochten en bulten, net als bij stadioncross. Test jouw uithoudingsvermogen! Zet jij de snelste tijd neer?

Foto 2. Voer stunts uit als een echte stuntman! Foto: Stuntman voor een dag, Endorfine.
Foto 3. Een actief dagje uit voor de hele familie! Foto: Flevonice.

Laatst gewijzigd: 2015-12-31 14:07:32 · Gepubliceerd: 2015-12-31 11:47:07 - 685