1

Tips voor een winters dagje weg! Deel 7

Gezellig met opa en oma naar het Nederlands Openluchtmuseum

Een winters dagje uit   Redactionele bijdrage (commercieel) door

archief oud artikel 5 januari 2016 Toerisme Arnhem, Gelderland Het nieuwe jaar is begonnen en er is zoveel leuks te doen! De winterse gezelligheid is nog lang niet voorbij bij het Nederlands Openluchtmuseum. Schaatsen, broodjes bakken en luisteren naar winterse verhalen. Een leuk dagje weg met het gezin en de familie! Tot en met 17 januari 2016 vier je bij het Openluchtmuseum de échte winter, met sneeuw en ijs.

Ouderwets gezellig

Schaatsen, oud-Hollandse spelletjes spelen en sleetje rijden vanaf een gigantische glijbaan. Beleef een ouderwetse winter in het Nederlands Openluchtmuseum! Er is een gezellige wintermarkt voor het hele gezin en er is een rupsattractie. Net als op de winterkermis van vroeger! Daar kunnen opa en oma vast nog wel mooie verhalen over vertellen.

Winterse verhalen

Naar mooie verhalen luisteren doe je sowieso bij het Nederlands Openluchtmuseum. Schuif aan voor winterse vertellingen van echte verhalenvertellers. Verhalen over vroeger, over de winter en over allerlei spannende avonturen. Een lekker kopje warme chocolademelk erbij en de kinderen zijn uren zoet. Een leuk winters dagje uit voor het hele gezin!

Foto 1. Het Nederlands Openluchtmuseum is tot en met 17 januari helemaal in de wintersferen.
Foto 2. Beleef met de hele familie een nostalgisch en winters uitje.

Laatst gewijzigd: 2016-01-18 08:53:47 · Gepubliceerd: 2015-12-31 14:47:32 - 1083