1

De Huishoudbeurs: feest voor vriendinnen

De laatste trends en tips op gebied van mode, beauty, gezondheid en meer!

De Huishoudbeurs 2016   Nieuws door
Foto 1. Een act voor vrouwen, door vrouwen. Met een dikke knipoog! Foto: Huishoudbeurs 2015.

archief oud artikel 20 januari 2016 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Een hysterisch vrouwenwalhalla vol entertainment, workshops en topmerken om te shoppen. Vanaf 20 tot en met 28 februari staat RAI Amsterdam in het teken van de Huishoudbeurs. Het ideale evenement voor een gezellige vriendinnen- of zussendag!

Leuk en nog gezond ook

Bereid je voor op drukte op de weg, treinen vol vrouwen omringd door massa's tassen met mooie aankopen waar andere reizigers jaloers naar kijken. Tsja, hadden zij ook maar naar de Huishoudbeurs moeten gaan. Vanaf 20 februari tot en met 28 februari is RAI Amsterdam een gigantische magneet voor vrouwen die gek zijn op beauty, mode, eten én gezondheid. Dit jaar introduceert de beurs het nieuwe onderdeel 'Happy & Healthy'. Met smoothies en sapjes, lachyoga voor extra endorfine en speciale oefeningen om je hormonen in balans te brengen. Beursmanager Nicole Mengerink: "Gezondheid is een enorme trend. Superfoods, veel bewegen: op deze trend spelen wij in. Aan de reacties op Facebook te zien zitten we zeker goed!" Maar wat hebben hormonen daar dan mee te maken? "Je hormonen hebben effect op je gezondheid en energie. Een professor laat aan de hand van oefeningen zien hoe je op een natuurlijke wijze je hormonale systeem weer in evenwicht brengt."

Blik op de toekomst

Het event voor vriendinnen focust dit jaar op de toekomst. Op het winkelen van de toekomst, de huizen van de toekomst, maar ook op de toenemende rol van online influencers. Nicole: "Het thema is Welcome To The Future. Vorig jaar bestonden we zeventig jaar en keken we vooral terug op wat we hadden bereikt. Nu kijken we naar de toekomst! Heel leuk zijn de TRNDNG HOTSPOTS. Hier lichten we de leukste HOTSPOTS voor onze bezoekers uit, zodat ze niets hoeven te missen. Eén van die hotspots is 'Bring your blog/ vlog to life', waar je bekende bloggers, vloggers en Instagrammers kunt ontmoeten." Wie deze internet celebrity's zijn, wordt nog eventjes geheimgehouden.

Wie heeft de mooiste billen?

Met 350 exposanten is het aanbod van de Huishoudbeurs op z'n zachtst gezegd nogal groot. Wat zijn nou echt de dingen die bezoekers absoluut niet mogen missen? "De workshop lachyoga is zeker een leuke aanrader," aldus Nicole. "Maar ook het pannenkoeken flippen: wie kan het hoogst pannenkoeken flippen? En de make-over van Mari van de Ven, hij geeft iedere dag iemand een grote make-over op het podium. Mariana Verkerk - bekend van Hollands Next Top Model - geeft weer catwalk workshops." En wie haar derrière wil laten vereeuwigen, heeft geluk: MS Mode is op zoek naar de mooiste billen van de Huishoudbeurs. "Je kunt bij MS Mode een foto laten maken en je billen uploaden. Uit al die foto's worden de mooiste billen uitgekozen."

Handige informatie

De Huishoudbeurs is vanaf zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari te bezoeken bij RAI Amsterdam. Het dagelijkse programma is van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag 25 februari en vrijdag 26 februari van 11:00 uur tot 22:00 uur. Vooraf online tickets bestellen kan tot en met 19 februari en is voordeliger, maar een kaartje aan de kassa kopen kan ook. Geniet tijdens de beurs van het Azië Pasar Malam Festival.

Vanaf woensdag 24 februari tot en met zondag 28 februari mogen bezoekers op dezelfde dag gratis naar de Negenmaandenbeurs.
Foto 2. Laat je verwennen met de nieuwste beauty trends. Zoals een heerlijke handmassage! Foto: Huishoudbeurs 2015.
Foto 3. Niet zo thuis in de make-up? Laat je optutten door professionals op de Huishoudbeurs. Foto: Huishoudbeurs 2015.
Foto 4. Proef lekkere hapjes en doe culinaire inspiratie op voor in je eigen keuken. Foto: Huishoudbeurs 2015.

Laatst gewijzigd: 2016-01-22 09:25:10 · Gepubliceerd: 2016-01-19 14:09:42 - 4862