Hellendoorns Aquaventura Slidepark eerder open

Aquaventura Slidepark |  deel via WhatsApp | Persbericht door

Sjees deze maand al van een glijbaan af

10 mei 2016 Toerisme Hellendoorn, Overijssel Omdat de temperaturen de afgelopen tijd tot tropische hoogtes stegen, is het Aquaventura Slidepark een maand eerder geopend. Het slidepark zou eigenlijk pas begin juni openen. Het waterparadijs is onderdeel van Avonturenpark Hellendoorn.

Foto 1. Ga deze maand al van een van de glijbanen in het slidepark. Foto: MediaTornado, Aquaventura Slidepark Hellendoorn.

Dankzij het mooie weer

Deze maand heeft Avonturenpark Hellendoorn vervroegd het Aquaventura Slidepark geopend. Voorgaande jaren opende het slidepark pas in juni. Bezoekers kunnen dit jaar in mei al van de glijbanen in het waterparadijs genieten. Reden voor de vervroegde opening is het mooie weer van de afgelopen dagen. Dit betekent niet dat waterpark vanaf nu dagelijks open is: dat is afhankelijk van het weer. Op de website van Aquaventura Slidepark kondigt het park aan wanneer het open is.

Elf glijbanen, geen zwembad

Het Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark met elf waterglijbanen. Iedere glijbaan heeft zijn eigen thema en bijzonderheden. Er is geen zwembad, maar wel een zandstrand en er zijn wel verschillende ligweides en plekken om te relaxen. Voor kleine kinderen is er een pierenbad. Het waterpark is onderdeel van Avonturenpark Hellendoorn.

Let op: Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Voor drie euro kunnen bezoekers aan de kassa van Hellendoorn een ticket voor het slidepark kopen. Vergeet je zwemkleding en handdoek niet!
Foto 2. Probeer alle elf glijbanen uit! Foto: MediaTornado, Aquaventura Slidepark Hellendoorn.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-05-10 17:15:44 · Gepubliceerd: 2016-05-10 17:09:36 - 1152