Voordelige uitjes voor het hele gezin

Dagje uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets |  
Nieuws door

Met korting naar Julianatoren, Avifauna, Slagharen en meer uitjes

1 augustus 2016 Toerisme Landelijk De eerste weken van de zomervakantie zitten erop en de euro's rollen dat het een lieve lust is. Nog een paar weken te vullen, maar hoe houden we het leuk? Kies voor één van deze leuke uitjes met korting en je houdt nog wat over in de portemonnee. Veel plezier!

Foto 1. In Avifauna leven naast heel veel vogels ook halfaapjes zoals de ringstaartmaki's. Foto: Avifauna

Terug in de tijd

ARNHEM - Een dagje zoals vroeger beleef je in het Nederlands Openluchtmuseum. Ouderwets gezellig! In dit levendige museum gaat het hele gezin terug in de tijd, naar het Nederland van vroeger. Toen er geen televisie was en mensen met paard en wagen op stap gingen. Kinderen kunnen helpen met allerlei klusjes, zoals water pompen en wassen met een wasbord. Ook zijn er dieren om mee te knuffelen en te verzorgen. Extra leuk in de zomervakantie is het familiespel Overleef jij de 19de eeuw? Weten jullie samen ziekte, ongeluk en armoede te overwinnen?

Bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets en ga met 25% korting naar het Nederlands Openluchtmuseum.

Naar het wilde westen

SLAGHAREN - Stoere jongens en meisjes opgelet! In Attractiepark Slagharen wacht het wilde westen, waar iedere bezoeker verandert in een cowboy of cowgirl. Of wil je liever een goudzoeker zijn? In de verschillende themagebieden hop je van attractie naar attractie: van de wildwaterbaan tot 40 meter hoge Free Fall. Ook voor de kleintjes is er van alles te doen. Een ritje in een oldtimer, in de reuzenschommel of toch liever op een echte pony? Het hele gezin geniet gedurende dag van allerlei shows, parades en natuurlijk van lekker eten uit de westernstraat.

Ook een dagje naar het wilde westen? Krijg 14 euro korting per ticket voor Slagharen via DagjeWeg.NL Tickets.

Budget-uitje: Speelboerderij De Flierefluiter

RAALTE - Een dagje bij Speelboerderij De Flierefluiter voel je haast niet in je portemonnee. En nog belangrijker: kinderen vinden het fantastisch! In de grote buitenspeeltuin zweven ze razendsnel met de kabelbaan en klauteren ze over verschillende speeltoestellen. En wie roetsjt er als eerste van de ultralange glijbanen? Natuurlijk zijn er op deze boerderij ook dieren. Koeien, schapen, geitjes en konijnen: je mag ze allemaal aaien! En of het zomerweer nu top of flop is, dat maakt bij De Flierefluiter niet uit. Want naast de buitenspeeltuin is er ook een grote binnenspeeltuin met onder meer trampolines en een obstakelparcours. En mocht een hittegolf ons land treffen is het zwembad met waterpark de plek om de dag door te brengen.

Tip: bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets met gratis consumptie bij De Flierefluiter.

Vogels spotten in Avifauna

ALPHEN A/D RIJN - De mooiste vogels, groot en klein, vliegen rond in Vogelpark Avifauna. Spot alle prachtexemplaren en zie hoe de machtige Stellers' zeearend zijn vleugels spreidt in de dagelijkse vogeldemonstratie. In de Lori Landing kom je de schattige lori's tegen - kleurige papegaaitjes -, die je zelf mag voeren met cupjes nectar. Naast heel veel vogels leven er in Avifauna ook halfaapjes, zoals ringstaartmaki's en rode vari's. Nieuw in 2016 is het themagebied Nuboso. Op dit spannende eiland vind je de dieren uit het Zuid-Amerikaanse nevelwoud.

Profiteer van € 1,50 korting op tickets voor Avifauna via DagjeWeg.NL Tickets!

Met het hele gezin naar Julianatoren

APELDOORN - Julianatoren is echt een park voor het hele gezin, inclusief de allerkleinsten. Zij vermaken zich in dit Apeldoornse park door op zoek te gaan naar kabouters in Kabouterwonderland of een ritje te maken in Jul's Stones Baan. Voor de grotere kinderen, tot twaalf jaar, wachten een heleboel attracties. Sta oog in oog met dinosaurussen in Jul's Dino Toer en vaar over de woeste golven in de Draaiende Piraat. Iedere dag staan er shows op het programma, waar het hele gezin van geniet. Het magische sprookjesavontuur van Prinses Julia en Prins Jul brengt de fantasie tot leven en tijdens het Spannende Safari Avontuur reist iedereen mee naar de Afrikaanse wildernis.

Bestel tickets met € 2,- korting voor Julianatoren via DagjeWeg.NL Tickets.

Bewonder exotische dieren

KALLENKOTE - Je verwacht het niet in het Overijsselse Kallenkote, maar je waant je hier opeens in Indonesië. In dierenpark Taman Indonesia leven allerlei bijzondere dieren uit Indonesië. Ooit gehoord van de Binturong of de Loewak? Bewonder deze exotische diersoorten in Taman Indonesia. Tijdens een bezoek aan dit verrassende park smul je samen van Indonesische hapjes en drankjes en speel je Indonesische spelletjes. Neem ook een kijkje in een paalwoning en verkleed je in traditionele Indonesische kleding. Een leerzaam en leuk dagje uit!

Met het hele gezin naar Kallenkote? Bestel een gezinsticket met € 3,- korting voor Taman Indonesia op DagjeWeg.NL Tickets.

Verken de duinen op de fiets

ZANDVOORT - De zomervakantie duurt best lang, voor ouders. Neem daarom ook de tijd om er samen een dagje op uit te gaan! Spring op de fiets van Behind the Beach en verken de duinen van Zandvoort. Boek er meteen een heerlijke lunch bij ergens onderweg of neem een picknickmand mee. Romantisch samen op een kleedje in het zand, dat is toch genieten? Natuurlijk kun je ook de wat grotere kinderen meenemen en er een ontspannen, maar toch actief, stranddagje van maken.

Bestel gemakkelijk je tickets via DagjeWeg.NL Tickets.

Op zoek naar meer uitjes met korting? Ga naar DagjeWeg.NL Tickets en bekijk het volledige aanbod.
Foto 2. Wassen met een wasbord in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Foto: Nederlands Openluchtmuseum
Foto 3. Zweef door de lucht in Slagharen. Foto: Vakantie- en Attractiepark Slagharen
Foto 4. Pret voor tien bij Speelboerderij De Flierefluiter. Foto: Speelboerderij De Flierefluiter
Stap in Jul's Muizenfietsbaan. Foto: Julianatoren
Spot exotische dieren in Taman Indonesia. Foto: Taman Indonesia

Laatst gewijzigd: 2016-08-01 15:25:59 · Gepubliceerd: 2016-08-01 11:04:10 - 3229