1

Een overzicht van de leukste nieuwjaarsduiken 2017

Begin het nieuwe jaar met een verfrissende duik

Nieuwjaarsduiken 2017   Nieuws door
Foto 1. Nieuwjaarsduik Scheveningen. Foto: 'Nieuwjaarsduik Scheveningen 2010'. Fotograaf: afritze. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

archief oud artikel 27 december 2016 Landelijk Overtollige kilo's kwijtraken, stoppen met roken, minder geld uitgeven. Iedereen heeft wel goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wil je het nieuwe jaar echt goed beginnen, trek dan een warme Unoxmuts over je oren en neem dan een verfrissende nieuwjaarsduik. Wij verzamelden de leukste nieuwjaarsduiken van 2017!

Vernikkelen van de kou

WIERDEN - Op het strand van Lageveld in Wierden, houden ze al vijftien jaar traditiegetrouw een nieuwjaarsduik. Meedoen is gratis en inschrijven doe je vooraf op het strand. Toeschouwers die spontaan besluiten om ook een duik te nemen, hoeven niet te vernikkelen van de kou. Je krijgt naderhand namelijk een handdoek aangereikt. De nieuwjaarsduik in Wierden is op 1 januari en begint om 13:00 uur.

Sneeuwjaarsduiken bij SnowPlanet

VELSEN-ZUID - Op zoek een nieuwjaarsduik die net even anders is? Bij SnowPlanet duik je met zwem- of zomerkleding aan lekker de sneeuw in. Ren samen met familie en vrienden tegen de piste op en neem daarna plaats in Rudi's Bierstube, waar je heerlijk kunt après-skiën. Proost op het nieuwe jaar! De Sneeuwjaarsduik bij SnowPlanet is op 1 januari en begint om 11:00 uur.

Warme erwtensoep

UTRECHT - Bij de Harrijnse plas hoor je opzwepende beats. Deelnemers krijgen onder begeleiding van een fitnessinstructrice een stevige warming-up voordat ze zich aan het water wagen. Niet alleen verstandig, maar ook erg gezellig! Burgemeester Jan van Zanen geeft het officiële startschot en dan is het rennen geblazen. Geniet na afloop van een warm welverdiend erwtensoepje. De nieuwjaarsduik in Utrecht is op 1 januari en begint om 11:30 uur.

Duiken in ludieke uitrusting

ZEEWOLDE - Bij de nieuwjaarsduik in het Wolderwijd gaat het er vooral om dat je zo ludiek mogelijk gekleed het water in duikt. Zo kun je bekroond worden met de titel 'beachbabe' of 'meest originele held'. Op het strand bij Kaap Flevo zijn verschillende activiteiten te beleven. Zo is er een loterij voor goede doelen waarbij verschillende prijzen te winnen zijn. Warm je op met een lekker kopje chocolademelk, erwtensoep of een glaasje glühwein. De nieuwjaarsduik in Zeewolde is op 1 januari om 14:00 uur. Deelname kost €2,-.

Nog meer nieuwjaarsduiken

Foto 2. Nieuwjaarsduik Domburg. Foto: 'Rennen! Domburg Nieuwjaarsduik'. Fotograaf: d_vdm. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

Laatst gewijzigd: 2017-01-11 11:56:25 · Gepubliceerd: 2016-12-27 11:08:57 - 1707