Originele cadeautips voor Moederdag

Rondvaart door Giethoorn | Nieuws door Eline Visscher

Ga met moeders op kamelensafari, anti-slipcursus of kookcursus!

18 maart 2017 Toerisme Landelijk Op 14 mei is het weer Moederdag, tijd om de bijzonderste vrouw uit je leven in het zonnetje te zetten. Maak je moeder dit jaar extra blij en geef haar een dagje uit! Met deze cadeautips voor Moederdag word je sowieso het favoriete kind. Volg samen een anti-slipcursus, til haar op een kameel of dobber door de grachten. Fijne Moederdag!

Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat. De pagina staat in het archief.

Leer de lekkerste Indische gerechten te maken tijdens een workshop. Foto: S&M Indiase Kookcursus
Foto 1. Leer de lekkerste Indische gerechten te maken tijdens een workshop. Foto: S&M Indiase Kookcursus

Panda's spotten

RHENEN - Na zestien jaar onderhandelen zijn ze dan eindelijk van China naar Nederland: de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark! Wees er snel bij en geef de dieren een warm welkom samen met je moeder. Xing Ya en Wu Wen wonen in het prachtige pandaverblijf Pandasia. Let op: het is verplicht om via de website van Ouwehands Dierenpark je ticket te reserveren. Een online ticket kost €21,-.

Dobberen door Giethoorn

GIETHOORN - Een origineel cadeau voor je moeder en leuk om te doen met het hele gezin: een boottocht door Giethoorn. Geniet van de romantische grachtjes en bruggetjes terwijl je op het water dobbert. De schipper laat je graag de mooiste plekjes zien.

Leer haar nóg beter koken

ALKMAAR - Of je moeder nu een keukenprinses is of niet, met een cursus Indisch koken heb je echt nooit meer zin in diepvriespizza's. Leer samen tijdens een gezellige workshop hoe je heerlijk kruidige Indische gerechten op tafel zet. Chefkok Meenu legt het je met liefde uit. Een snufje korianderpoeder hier, een beetje kurkuma daar... Jullie worden nog eens fijnproevers. Een kookworkshop van 2,5 à 3 uur kost €65,- per persoon.

Egypte in eigen land

BERLICUM - Als in slowmotion kijken de enorme beesten relaxt om zich heen. Nee mam, ze zijn niet eng! Tijdens de kamelensafari op Kamelenmelkerij Smits op 14 mei laat je je moeder volledig uit haar comfortzone stappen met een ritje op een kameel. Leer op deze dag alles over het oosterse dier, proef hoe kamelenmelk smaakt en bekijk hoe jonge kamelen worden getraind. Aan het eind van het programma bakken jullie samen pannenkoeken van kamelenmelk. Mmmm! De kamelensafari kost €10,- per persoon.

Gierende banden

MOORDRECHT - Na een anti-slipcursus bij Event Bakery zegt niemand meer dat vrouwen niet kunnen rijden. Geef je moeder zo'n avontuurlijk autoritje cadeau en voel op de bijrijdersstoel hoe de adrenaline door je lijf giert.

  • Boek je tickets voor de anti-slipcursus via DagjeWeg.NL Tickets en ontvang maar liefst €89,05 korting! Deze cursus volg je in Moordrecht of Nuenen (bij Eindhoven).

Heb je keuzestress? Geef je moeder dan een DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart! Dan kan ze zelf kiezen tussen tientallen uitjes mét leuke kortingen. Lees de 7 redenen waarom je zo'n cadeaukaart moet aanschaffen.
Durf jij op een kameel te zitten? Foto: Kamelenmelkerij Smits
Foto 2. Durf jij op een kameel te zitten? Foto: Kamelenmelkerij Smits
Geef je moeder een anti-slipcursus! Foto: EventsBakery
Foto 3. Geef je moeder een anti-slipcursus! Foto: EventsBakery
Laatst gewijzigd: 2017-05-10 10:37:22 · Gepubliceerd: 2017-03-15 14:03:09 - 1193