4 top aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

Dagje uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets | Redactioneel door

Vier keer korting op je dagje uit

17 april 2017 Toerisme Landelijk Wat is leuker dan een dagje uit? Een dagje uit met korting! Via DagjeWeg.NL Tickets boek je kaartjes voor uitstapjes met korting of leuke extra's. Van een dagje naar het museum tot racen in een supercar: er is enorm veel keus. Deze vier populaire aanbiedingen vallen in ieder geval bij de bezoekers in de smaak!

Foto 1. Spelen en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij bij speelboerderij De Flierefluiter. Foto: De Flierefluiter.

1. Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

OEGSTGEEST - Het gebouw van CORPUS valt op z'n zachtst gezegd nogal op: een gigantisch lijf waar je doorheen kunt reizen. Je begint beneden bij de voeten en reist per roltrap omhoog naar het hoofd op 35 meter hoogte, waar je een geweldig uitzicht hebt. Onderweg kom je langs allerlei organen en lichaamsdelen en leer je leuke weetjes over jezelf. Hoe reageren je darmen bijvoorbeeld op een broodje kaas? En wat gebeurt er precies wanneer je niest? Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je tot € 5,- korting per ticket voor CORPUS.

2. Bewonder de skyline van Rotterdam

ROTTERDAM - Romantisch: eerst samen een kopje koffie en gebak in het restaurant, daarna met de lift omhoog voor een spectaculair uitzicht. De Euromast is met recht een van de populairste plekken van Rotterdam. Ga met de roterende glazen lift helemaal omhoog of kijk vanaf het buitendek en maak samen een foto met de romantische metropool als achtergrond. Bijzonder: je kunt zelfs in de Euromast slapen! Dan heb je het hele buitendek 's avonds voor jezelf. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je € 5,- korting op een bezoekje aan de Euromast, plus gratis koffie en gebak.

3. Het grootste oorlogsmuseum van Nederland

OVERLOON - Wat zou jij doen in oorlogstijd? Zou je je koest houden om te overleven, of zou je strijden in het verzet? In Oorlogsmuseum Overloon hoor je verhalen van verschillende kanten en moet je zelf keuzes maken: wat zou jij doen? Bekijk honderden oorlogsvoertuigen en spullen van vroeger in dit gigantische oorlogsmuseum. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je 15% korting op je entree voor Oorlogsmuseum Overloon. Tip: bekijk de reportage van de redactie in Oorlogsmuseum Overloon.

4. Spelen bij speelboerderij De Flierefluiter

RAALTE - Dieren voeren en aaien op de kinderboerderij, binnen spelen bij slecht weer en buiten spelen als het zonnetje schijnt. Bij speelboerderij De Flierefluiter is enorm veel te doen! Spring in de binnenspeeltuin op de trampoline of leg het obstakelparcours af. Op de kinderboerderij wonen koeien, kippen, pony's, hangbuikzwijntjes. Er is zelfs een knuffelruimte waar je kunt knuffelen met konijnen en cavia's. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je een gratis consumptie bij elk ticket voor De Flierefluiter.

Driften in een sportauto, een potje lasergamen of onbeperkt pannenkoeken eten op de pannenkoekenboot? Bekijk meer uitjes met korting op DagjeWeg.NL. Ook leuk: doe een dagje uit cadeau met de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart!
Foto 2. Maak een reis door het lichaam en ontdek alles over je eigen lijf bij CORPUS. Foto: CORPUS.
Foto 3. Wat zou jij doen in de Tweede Wereldoorlog? Ontdek het in de interactieve tentoonstelling in het oorlogsmuseum. Foto: Oorlogsmuseum Overloon.
Laatst gewijzigd: 2019-01-29 10:17:51 · Gepubliceerd: 2017-04-14 12:16:18 - 3260