1

Dansen en zingen tussen de krabben en zeekoeien

De Mangrove Musical dagelijks in Burgers' Zoo

Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem Nieuws door
Foto 1. Zoë en Silos staan vanaf dit weekend in de Mangrove Musical in Burgers' Zoo. Foto: Van Hoorne Entertainment, Koninklijke Burgers' Zoo.

archief oud artikel 7 juli 2017 Toerisme Arnhem, Gelderland Nog even en Burgers' Zoo opent de grootste overdekte mangrove ter wereld. En als je dan toch een dagje zeekoeien komt kijken, pik dan ook gelijk de kindermusical de Mangrove Musical mee. Toegang tot de musical is namelijk bij de entreeprijs van de dierentuin inbegrepen.

De Mangrove Musical

In de Mangrove Musical beleeft Zoë, een meisje dat niets liever wil dan dierenverzorger worden, een avontuur met haar buddy Silos. Ze zijn namelijk in de mangrove van Belize, samen met een Caribische zeekoe, een morphovlinder en een wenkkrab. Vanaf zaterdag 8 juli tot en met zondag 27 augustus 2017 kun je de musical bezoeken tijdens je dagje dierentuin. De show speelt dagelijks meerdere keren per dag, dus het is moeilijk te missen.

Grootste mangrove ter wereld

Op donderdag 13 juli opende de mangrove in Burgers' Zoo. Het is de grootste grootste overdekte mangrove ter wereld: zestien meter hoog met een zeekoeienverblijf, vlindertuin en loopbruggen door tropische gebieden. De eyecatchers van de mangrove zijn de indrukwekkende zeekoeien en grappige wenkkrabjes.

Volg live de bouw van de mangrove

Het ziet er al tropisch uit, de dieren zijn aan het settelen en nu is het tijd voor de laatste puntjes op de i. Via YouTube kun je live de bouw van de mangrove volgen:

Bekijk wat er nog meer te doen is in de zomervakantie.
Foto 2. Een impressie van het zeekoeienverblijf in de nieuwe mangrove die vanaf 13 juli te bezoeken is. Foto: Koninklijke Burgers' Zoo.

Laatst gewijzigd: 2017-08-11 12:37:07 · Gepubliceerd: 7 juli 2017 - 2390