Gigantisch reuzenrad The View komt naar Zandvoort

Bewonder dit najaar de kust vanaf 55 meter hoogte

Reuzenrad The View Nieuws door
Foto 1. The View stond dit voorjaar in Rotterdam. Foto: arendharms.com

archief oud artikel 24 augustus 2017 Toerisme Zandvoort, Noord-Holland In het voorjaar stond hij nog in Rotterdam, dit najaar beleven strandgangers een mooie nazomer op tientallen meters hoogte: reuzenrad The View komt naar Zandvoort. Van 1 tot en met 24 september maak je een ritje in het gigantische rad van 55 meter hoog. Leuk voor een romantische date, een uitje met de kids of gewoon om een dagje strand net wat spectaculairder te maken.

Reizend reuzenrad

Reuzenrad The View is het grootste mobiele reuzenrad van Europa. Eerder stond het rad in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Frankfurt en Lyon en vanaf 1 september maak je op het Badhuisplein in Zandvoort je eerste ronde. In juni en juli stond er ook al een reuzenrad in Zandvoort, maar dat is kinderspel hiermee vergeleken: The View is namelijk vijftien meter hoger. Yes!

Een ritje in The View

Een ritje in The View duurt tien minuten en kost €6,- voor volwassenen en €4,- voor kinderen. Voor mindervaliden is er een speciale rolstoelvriendelijke gondel. Heb je nog vakantiegeld over? In een heuse VIP-gondel kun je voor €60,- vanaf een lederen fauteuil met een glas champagne van het uitzicht genieten. Pssst: leuk voor een huwelijksaanzoek! 's Avonds is het reuzenrad sfeervol verlicht; heb jij even mazzel dat het steeds vroeger donker wordt.

Dit vind je vast ook leuk

Foto 2. The View is met 55 meter het hoogste mobiele reuzenrad van Europa. Foto: arendharms.com
Foto 3. Maak een ronde en geniet van een prachtig uitzicht! Foto: arendharms.com
Foto 4. Reuzenrad The View 's avonds laat. Foto: arendharms.com

Laatst gewijzigd: 2017-08-24 11:15:39 · Gepubliceerd: 24 augustus 2017 - 1445