Waar kun je een chique avondje uit?

Alle tips voor een avondje uit |  
Redactioneel door
Foto 1. Stap aan boord van de Amsterdam Dinner Train. Foto: Amsterdam Dinner Train

Dresscode: feestelijk!

8 november 2017 Toerisme Landelijk Haal je deftige avondjurk uit de mottenballen en strijk de kreukels uit je jacquet: het is tijd voor een chique avondje uit! Kinderen bij de oppas en lekker samen met je liefje, vrienden, familie of collega's een avondje op stap. Geniet op het puntje van je stoel van heerlijk eten en fantastisch entertainment bij een dinnershow of stap aan boord van de Amsterdam Dinner Train!

Diner en entertainment

DINNERSHOW AALSMEER - Stap de glamourwereld van Studio's Aalsmeer binnen. Hier neemt de dinnershow Brooklyn Nights je mee naar New York. Stanley Burleson, LA The Voices en een professioneel showballet zorgen voor de live muziek en theater terwijl jij geniet van een uitgebreid diner. Sluit met z'n allen de avond af tijdens een spetterende afterparty. Ben je meer toe aan een avondje rust? Plof dan neer in een van de zitzakken in de knusse Kleine Zaal van bioscoop Crown Cinema of ga voor een 3D-film in de indrukwekkende theaterzaal!

Spelen en eten

TB EVENTS - Een avondje uit met de vriendengroep of het bedrijf? Alleen eten is dan ook zo saai. Combineer een diner of barbecue met leuke groepsspellen van TB Events. Speel bijvoorbeeld 'Moordlunch', waarbij je onder het genot van een heerlijke lunch of high tea samen de dader van een moord probeert te ontmaskeren. Of ga voor een 'Magic Dinnershow', waarbij de dingen misschien nét iets anders lopen dan gepland..

Hollywood in Hilversum

DINNERSHOW PANDORA - In Hilversum, ook wel bekend als Hillywood, weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Schuif aan tafel bij Dinnershow Pandora in Studio21 en geniet van een spectaculaire show, geïnspireerd door de wervelende stad Las Vegas. Sterrenchefs zoals Rudolph van Veen zorgen voor culinaire hoogstandjes, terwijl op het podium professionele dansers hun kunsten showen. Aansluitend gooi je zelf de heupen los bij de afterparty. De sfeer zit er vast snel in, want de drank is onbeperkt!

Dineren in een trein

AMSTERDAM DINNER TRAIN - Kedeng, kedeng, tsjoe tsjoe! De kilometers spoor schieten onder je door en buiten zie je uitgestrekte groene velden en molens. Binnen in de Amsterdam Dinner Train zit je echter boven een bord dampend eten. Eerder stapte je op het perron op Amsterdam Centraal in deze bijzondere trein en nu geniet je hier van een viergangendiner. De trein neemt je mee op culinaire rondreis door het Groene Hart van Nederland tijdens een 2,5 uur durende rit! Op zondagavond is de Amsterdam Dinner Train extra speciaal: deze staat dan in het teken van een thema. Geniet dan naast het diner ook van een wijn-, bier- of whiskeyproeverij.

Genieten tussen de gangen door

THEATER & RESTAURANT DE TOEGIFT@KLIF12 - Is het genieten voor jullie al begonnen met een weekendje Texel? Sla dan Theater & Restaurant De Toegift@Klif12 niet over. Dit restaurant staat al twintig jaar bekend om haar 'Theater Diner', waarbij de gangen afgewisseld worden door wervelende theatershows. Of dat nou een grappige sketch, mooi lied, ontroerend stukje poëzie of hilarische conference is!

Dinner in the dark

CTASTE - Chique kleren kun je eigenlijk wel thuis laten bij Ctaste in Amsterdam. Hier ga je namelijk uit eten in een restaurant waar het echt pikkedonker is. Proef jij welk vlees je aan je vork hebt? Kun jij je glas bijschenken zonder te knoeien? Hier worden je smaak- en reukzintuigen pas echt geprikkeld, want aan je zicht heb je hier niks. Het personeel bij Ctaste is zelf slechtziend of blind, dus je hoeft niet bang te zijn voor obers die volle dienbladen over je heen laten vallen. Wij hebben alvast een kleine tip voor je: schrik niet als je de eerste hap van je toetje neemt!

Nog meer avondjes uit:

Foto 2. Geniet van heerlijk eten en een mooi uitzicht! Foto: Amsterdam Dinner Train
Foto 3. 'Multi Cultural'. Foto: Prayitno / Thank you for (12 millions +) view. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

Laatst gewijzigd: 2022-03-31 10:26:25 · Gepubliceerd: 2017-11-08 11:58:18 - 3571