Help, de directeur is ontvoerd!

Help, de directeur is ontvoerd!

Is het tijd voor een bedrijfsuitje en heb je zin om eens wat anders te doen? TB Events heeft leuke groepsspellen voor elk gezelschap. Wat dacht je van het populaire Help, de directeur is ontvoerd? Een ingenieus en spannend spel waarbij je op pad gaat in de stad en opdrachten door krijgt. Hoe meer goede oplossingen, hoe meer aanwijzingen, dus hoe groter de kans dat je je directeur terug vindt!

Foute Boel!

Speel de Foute Boel Show met je collega's of vrienden! Dat wordt gegarandeerd een avond om nooit te vergeten. Speel verhalenbingo, de poepquiz en balle(n)spel. Wie kan het beste muziektitels raden of flessen poepen? Een avondje fout mag best... En je leert ook nog eens nieuwe kanten van de anderen kennen! Maar TB Events heeft nog veel meer leuks:Bekijk hier het grote aanbod van gave bedrijfsuitjes en kies wat bij jou en je collega's past! Bijna alle uitjes zijn op eigen locatie mogelijk.

Moordlunch TB Events

Ranking The Company

Gebaseerd op het televisieprogramma: iedere collega vult van tevoren een vragenlijst in met vragen als 'Wie haalt het vaakst koffie?', Wie is het vaakst te laat?' en 'Wie heeft de beste smoesjes?'. Er worden teams samengesteld die de strijd met elkaar aangaan en bij elke vraag een top 10 moeten samenstellen. Dat zorgt voor hilarische momenten! De quizmaster zorgt ervoor dat de boel niet uit de hand loopt! Is jouw bedrijf toe aan Ranking The Company?

Dinerspel

Na zo'n prachtige teamprestatie en actieve middag of avond is een culinaire beloning op zijn plaats. TB Events weet precies waar je zin in hebt, en verzorgt graag een lunch, diner of barbecue. Maar het is nog leuker om het spel en het eten met elkaar te combineren. Er zijn diverse 'dinner games', dit is maar een kleine selectie:

Tip: beleef een spannende avond met het Dinermoordspel of speel de grappige Gek op Holland Quiz.

TB Events organiseert ook jouw groepsuitje in België!

Help, de directeur is ontvoerd! in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Help, de directeur is ontvoerd!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.