Winters dagje uit met korting!

Bekijk alle uitjes met korting op DagjeWeg.NL Tickets | Redactioneel door

Kies één van deze indoor uitjes en verlos jezelf uit je winterdip

1 november 2018 Toerisme Landelijk Het nieuwe jaar is begonnen dus we naderen het voorjaar met rasse schreden! Nog een paar maanden doorbijten en je kunt weer lange zomeravonden relaxen op terrasjes en zwemmen in de buitenlucht. Tot die tijd genieten we nog vrolijk van de gezellige wintermaanden. Kies één van deze leuke indoor uitjes met korting en je bent zo uit je winterdip!

Foto 1. Proef van lekkere hapjes en ga zelf aan de slag in Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij! Foto: © Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij.

Leer skiën in een indoor skihal.

RUCPHEN EN TERNEUZEN - Ga je binnenkort op wintersport en wil je eerst nog even oefenen? Stap op de lange latten en zoef naar beneden van de piste in Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen. Met haar verschillende pistes is er voor iedere wintersporter genoeg uitdaging te vinden. Even iets anders doen? Leef je uit in het funpark met haar verschillende obstakels en laat je kunsten zien! In zo'n indoor skihal heb je de fijne kneepjes van het skiën of snowboarden zo geleerd.

Tip: Koop je tickets voor Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen via DagjeWeg.NL Tickets en krijg € 10,- korting!

Proef lekkere hapjes in De Oude Bakkerij

MEDEMBLIK - Genieten van lekkere hapjes terwijl de regen op het dak tikt. Bak je eigen warme broodjes in Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik. De bakker helpt natuurlijk vrolijk mee en leert je alles van het bakkersvak. De demonstraties verspreiden heerlijke geuren door het museum, terwijl chocoladefanaten bonbons leren maken tijdens een workshop. Om je vingers bij af te likken!

Tip: Je krijgt 20% korting op je tickets via DagjeWeg.NL Tickets.

Ga karten op ijs bij Icekart Rucphen

RUCPHEN - Superstoer, karten over ijs! Ga zitten in een ijskart bij Icekart Rucphen en race over het circuit. Met ijskarten maak je bochten door te driften, wat de uitdaging nog groter maakt. Het draait hierbij vooral om behendigheid. Train je skills op het gebied van timing en race zo soepel mogelijk over het circuit van 300 meter. Gaat het jou lukken om al je vrienden te verslaan?

Tip: € 7,50 korting op je tickets via DagjeWeg.NL Tickets.

Zweef op de wind in Roosendaal

ROOSENDAAL - Heb je altijd al eens willen skydiven, maar vind je het buiten te koud? Ga indoor skydiven in Roosendaal! Eerst een beetje spanning. Wat als het zweven niet lukt? Maar die zenuwen maken binnen no-time plaats voor een adrenalinekick. Laat je voorover vallen in de windtunnel en voel je zo vrij als een vogeltje terwijl je meebeweegt op de wind. De instructeurs van Indoor Skydive Roosendaal laten graag zien wat ze allemaal kunnen, zwevend op de windstroom van 200 kilometer per uur. Leuk om te weten: kinderen doen het vaak nog beter dan hun ouders!

Tip: Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je € 15,- korting op je ticket.

Staat je favoriete uitje er nog niet tussen? Bekijk nog veel meer uitjes met korting op DagjeWeg.NL Tickets!
Foto 2. Durf jij te karten op ijs? Drift door de bochten en versla je vrienden. Foto: © Icekart Rucphen.
Foto 3. Stap op de lange latten en zoef naar beneden! Foto: © Skidôme.
Laatst gewijzigd: 2019-01-02 10:52:48 · Gepubliceerd: 2018-01-12 11:17:28 - 1913