1

5x waarom je de Libelle Zomerweek niet over mag slaan

De Libelle Zomerweek is hét uitje voor vrouwen

Libelle Zomerweek 2018 Nieuws door
Foto 1. Leuk met je moeder, vriendinnen of zussen! Foto: Libelle Zomerweek

archief oud artikel 13 mei 2018 Toerisme Almere, Flevoland Trommel je vriendinnen of zussen op, want het is weer tijd voor de Libelle Zomerweek! Van 21 tot en met 27 mei is het één groot feest op het Almeerderstrand. Modeshows, optredens van artiesten, eindeloos shoppen, tongstrelend voedsel en nog veel meer wat een vrouw gelukkig maakt is hier te vinden. DagjeWeg.NL zet 5 redenen op een rijtje waarom jij de Libelle Zomerweek niet mag missen!

1. Let's groove: muzikaal genieten

De Libelle Zomerweek 2018 belooft een leuk discofeestje te worden dit jaar met als thema 'Disco love'. Dat wordt swingen! Boney M opent de Libelle Zomerweek, Charly Luske zingt muziek van Wham! en tijdens het Happy Hour draaien bekende dj's als Frank van der Lende, Barry Paf en Gijs Staverman. Verder komen onder anderen Lange Frans, Diggy Dex, Brownie Dutch, Dwight Dissels en Loïs Lane je verwennen met hun gouden keeltjes.

Tip speciaal voor rolstoelbezoekers: Doe mee met de wereldrecordpoging rolstoel-discodansen!

2. Meet & greet BN'ers

Naast meeblèren met alle artiesten, is de Libelle Zomerweek ook de kans om je favoriete schrijvers en columnisten te ontmoeten. In het Libelle Nieuws Café gaan BN'ers zoals vicepremier Maxime Verhagen, schrijver Hugo Borst en journalist Henry Schut in gesprek over belangrijke actuele onderwerpen.

3. Eindeloos shoppen

Na een dagje Zomerweek kom je uiteraard niet met lege handen thuis. Er zijn meer dan driehonderd winkelkraampjes waar je altijd wel iets leuks tussen vindt. Neem een kijkje bij de modeshows en ontdek meteen welke trends in zijn. De kleren die gedragen worden op de catwalk zijn meteen te koop! Naast kleding shop je ook leuke interieurspullen en food.

4. Creatief doen

Je kunt meedoen aan allerlei creatieve workshops. Van handlettering tot manicures en Dominicaans dansen tot hoelahoepen: de keuze is reuze. Maak een tas met je eigen tekst erop of onderga een metamorfose van kapper Rob Peetoom. De workshops zijn gratis, maar let op: bij de meeste workshops is vooraf inschrijven wel nodig.

5. Culinair genieten

Foodtrucks, een restaurant en terrasjes. Je hoeft niet bang te zijn dat je de hele dag met een lege maag rondslentert op de Libelle Zomerweek. Extra leuk: je mag veel uitproberen en proeven, bijvoorbeeld de meer dan honderd nieuwe kant-en-klare versmaaltijden maaltijden van Albert Heijn!

Foto 2. Shoppen is toch wel een vast onderdeel voor een vrouwendag. Foto: Libelle Zomerweek
Foto 3. Doe mee met workshops en ga creatief aan de slag. Foto: Libelle Zomerweek
Foto 4. Er komt heel wat bekend en onbekend muzikaal talent! Foto: Libelle Zomerweek

Laatst gewijzigd: 2018-05-14 13:44:08 · Gepubliceerd: 2018-05-09 12:05:50 - 1071


-advertentiepositie-