1

Shop, eet en laat je verrassen op De Bazaar

Gezellig een dagje winkelen op De Bazaar

De Bazaar Beverwijk Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Flaneer over de boulevard op De Bazaar. Foto: De Bazaar Beverwijk.

archief oud artikel 31 juli 2018 Toerisme Beverwijk, Noord-Holland Een kleurrijke combinatie van 100.000 m² vol outlets, winkels, kraampjes en food stands. Kom een dagje shoppen op De Bazaar Beverwijk! Hier kom je de mooiste spullen van over de hele wereld tegen. Tijdens een bezoekje aan De Bazaar kom je winkels en eten uit meer dan vijftig culturen tegen. Van gadgets tot galakleding: bij De Bazaar doe je inspiratie voor alles op!

Shoppen met het gezin

Of je nou op zoek bent naar coole gadgets, betaalbare sneakers, een nieuwe outfit of iets moois voor in huis: je vindt het allemaal bij De Bazaar. Je kunt hier ter plekke je telefoon laten repareren en beauty advies vragen. En er is genoeg entertainment voor de kids, dus je kunt gerust met het hele gezin een dagje shoppen. Zo is er een Bungee Trampoline en kunnen kinderen zich laten schminken.

Culinaire wereldreis

In een Midden-Oosterse sfeer maak je een culinaire wereldreis. In de Food Hal vind je zeventien food stands die traditioneel en vers gemaakt eten aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen. Een ander culinair hoogtepunt is de Food Markt, waar je je midden in een Marokkaanse Souk waant. Geweldige kleuren, heerlijke geuren: al je zintuigen worden hier geprikkeld. Olijven, fruit, groente, gevulde wijnbladeren en nog veel meer: je mag van alles proeven!

Goudsouk: grootse schatkist

Wie van bling houdt, is bij De Bazaar aan het juiste adres. In Goudsouk vind je meer dan twintig juweliers onder één dak. Het is een van de belangrijkste handelsplaatsen voor goud en een walhalla voor liefhebbers van goud, zilver, parels, edelstenen en andere edelmetalen. Shop hier horloges en sieraden, maak je eigen ontwerp of laat je sieraden repareren. Bijzonder: Goudsouk is een van Europa's belangrijkste handelsplaatsen voor goud.

Weetjes over De Bazaar

  • De Bazaar bestaat uit vijftien hallen, twee buitenmarkten, de Kofferbakmarkt, Goudsouk, een Food Markt en De Bazaar Food Hal;
  • Er is een groot overdekt gedeelte en een buitengedeelte. Het ideale uitje bij mooi én slecht weer;
  • Iedere zaterdag en zondag geopend van 09:30 uur tot 19:00 uur. De Food Hal is geopend tot 21:00 uur;
  • Makkelijk te bereiken, entree is gratis en er is genoeg parkeergelegenheid. Het parkeertarief start vanaf € 1,50 voor het eerste uur tot maximaal € 5,- voor de hele dag.
Foto 2. Neem een hapje te eten in de Food Hal. Foto: De Bazaar Beverwijk.
Foto 3. Shoppen op De Bazaar in Beverwijk. Foto: De Bazaar Beverwijk.
Foto 4. Op de Food Markt op De Bazaar vind je verse producten. Foto: De Bazaar Beverwijk.
Foto 5. Indrukwekkend: de buitenkant van Goudsouk op De Bazaar. Foto: De Bazaar Beverwijk.
Foto 6. Bewonder juwelen en edelmetalen in Goudsouk op De Bazaar. Foto: De Bazaar Beverwijk.

Laatst gewijzigd: 2018-07-31 16:40:13 · Gepubliceerd: 31 juli 2018 - 1070