1

Santé op zinderende zomerdagen tijdens Kannen & Kruiken!

Proost in Amersfoort tijdens dit speciaalbier en wijnfestival

Kannen & Kruiken Amersfoort 2018 Nieuws door
Foto 1. Het is wijn en bier wat de klok slaat tijdens Kannen & Kruiken in Amersfoort. Foto: Kannen & Kruiken © Dennis Verduin.

archief oud artikel 8 augustus 2018 Toerisme Amersfoort, Utrecht Niet raar opkijken als je dit weekend in Amersfoort wel heel veel jolige mensen ziet rondlopen. Allemaal in hun sas, drankje in de hand, muziekje erbij. Vanaf vrijdag 10 augustus tot en met zondag 12 augustus strijkt het Kannen & Kruiken namelijk opnieuw in het Burgemeester Brouwerplantsoen neer! Leuk voor kenners, maar ook voor amateurs die gewoon van gezelligheid houden. Laat je smaakpapillen prikkelen onder het genot van livemuziek en vergeet de regel niet: wijn na bier geeft plezier! Of is dat een fabeltje? Er lopen genoeg experts op het festival rond die het je kunnen vertellen.

Walhalla voor bier- en wijnliefhebbers

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus is het Burgemeester Brouwerplantsoen een walhalla voor bierbrouwers, vinologen en random liefhebbers van alcoholische versnaperingen. Proef biertjes gebrouwen in eigen land en ver hier vandaan, vraag brouwers het spreekwoordelijke hemd van het lijf en geniet van een wijnassortiment waar een sommelier u tegen zou zeggen. Moet natuurlijk wel allemaal verantwoord gebeuren, dus zijn er ook genoeg foodstands op het festival om een bodempje mee te leggen en je smaakbeleving mee te verrijken. Frietjes, worst, vega, vis, schepijs en natuurlijk goede koffie om mee op te starten - of af te sluiten. Op het podium staan singer-songwriters en bandjes uit Amersfoort en omstreken. Plof neer aan een picknicktafel of neem een kleedje mee en geniet van het goede, bourgondische leven in hartje Amersfoort!

Kannen & Kruiken Amersfoort 2018

  • Wat is het? - Kannen & Kruiken 2018;
  • Waar is het? - In het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort;
  • Hoe duur is het? - Entree is gratis. Je betaalt eenmalig voor een entreebeker, wanneer je je eerste drankje haalt;
  • Is het kindvriendelijk? - Ja. Kinderen kunnen lekker spelen in het park en menig ouder strijkt neer op een kleedje met wat meegenomen speelgoed;
  • Mag de hond mee? - Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Natuurlijk wel eventuele drollen zelf opruimen;
  • Wanneer is het?
    • Vrijdag: 15:00 uur tot 01:00 uur;
    • Zaterdag: 13:00 uur tot 01:00 uur;
    • Zondag: 13:00 uur tot 22:00 uur.

Meer zomerse evenementen en uitstapjes

Foto 2. Wijntje, biertje, muziekje, hapje. Geniet van een heerlijk zomerfestival! Foto: Kannen & Kruiken © Dennis Verduin.

Laatst gewijzigd: 2018-08-08 15:48:37 · Gepubliceerd: 8 augustus 2018 - 1293