Hier vind je de helden van tv

Speel je favoriete tv-held bij Mattel Play! in Sevenum |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Ontmoet Bumba, Kikker, Brandweerman Sam en Paw Patrol

26 januari 2019 Toerisme Landelijk Wekelijks worden er heel wat uurtjes voor een scherm doorgebracht, ook door de allerkleinsten. Kikker, Brandweerman Sam, Paw Patrol en Bumba zijn geregeld op visite in de woonkamers. Ga ook eens bij hen op bezoek, want ja, dat kan! In deze parken, speeltuinen en musea ontmoet je de helden van tv.

Foto 1. Op avontuur met Kikker in het Kinderboekenmuseum. Foto: Kinderboekenmuseum / Sarah Dona

Brandweerman Sam en Thomas de trein

De verschillende werelden van televisiehelden Brandweerman Sam, Thomas de Stoomlocomotief en Angelina Ballerina zijn echt in Mattel Play! in Sevenum. Met een helm op blussen kinderen brandjes à la Brandweerman Sam™. Ondertussen wordt er bij Bob de Bouwer™ volop gemetseld en gegraven. Ook de ijverige Thomas de Stoomlocomotief™ heeft helpende handen nodig op Sodor. Hier laten kinderen een locomotiefje op de rails rijden of spelen in de ballenbak waar ook Harold de Helikoper vliegt. In de dansstudio van Angelina Ballerina™ laten ze hun mooiste danspassen zien, maken muziek en versieren de boel met mooie bloemen.

Voor de filmfans

In Movie Park Germany is het Nickland dé plek waar alle helden van Nickelodeon te vinden zijn. Beleef een avontuur met Dora en Diego of ga op de foto met SpongeBob! En in de SpongeBob Splash Bash barst een wildwatergevecht los met alle helden uit de serie. Nieuw in 2019 is het themagebied Adventure Bay met de hondjes van de serie Paw Patrol. De succesvolle kinderserie komt tot leven in de nieuwe attracties met coole reddingsvoertuigen, veel interactieve elementen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greets met Chase, Marshall, Skye en Rubble.

Duik in de wereld van Kikker

Voel hoe het is om Kikker te zijn en ga op avontuur in de vrolijke doe- en leertentoonstelling Ik ben Kikker. In het Kinderboekenmuseum in Den Haag stap je letterlijk de boeken van Max Velthuijs binnen. Kom langs en ontmoet ook Kikkers vriendjes: Eend, Rat, Varkentje, Haas en Beertje. Aan het begin van de Kikkertentoonstelling krijgen kinderen een rood-wit gestreepte broek aan en kruipen in de huid van Kikker. 'Ik ben Kikker' is leuk voor kinderen van nul tot en met zes jaar en voor onbepaalde tijd te bezichtigen in het museum. Zeker een bezoekje waard voor de kleine Kikker-fans!

Op naar Plopsa

Een heel arsenaal aan televisiehelden wacht in de verschillende Plopsa-parken. Wickie de Viking, Maya de Bij en natuurlijk Kabouter Plop zijn aanwezig. Én hebben veel attracties en shows op het programma, waarin je veel van de televisiehelden kunt ontmoeten. En ook de meiden van K3 komen regelmatig langs. Stap in Heidi The Ride in Plopsaland De Panne of op de vliegende fietsen van Mega Mindy in Plopsa Coo. Voor de kleintjes een feest van herkenning en de ouders kennen vast Samson & Gert nog wel. Hier vind je de verschillende Plopsa-parken:

Nostalgische televisie

Zelf nog eens terugkijken naar oude televisieseries? Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger ligt opgeborgen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Neem plaats in de Medialounge en ga terug in de tijd.
Foto 2. Spelen alsof je Bob de Bouwer bent! Foto: Mattel Play! in Sevenum
Foto 3. Ontmoet alle hondjes van Paw Patrol in Movie Park Germany. Foto: Movie Park Germany

Laatst gewijzigd: 2019-01-25 00:16:30 · Gepubliceerd: 2019-01-24 16:21:58 - 4483