1

Met het hele team op stap in Noord-Holland

De 5 leukste bedrijfsuitjes in Noord-Holland

Bedrijfsuitjes in Noord-Holland Redactioneel door
Foto 1. In Noord-Holland zijn veel leuke bedrijfsuitjes te vinden, zoals JumpSkillz Purmerend. Spring tegen muren, ga de strijd aan op het obstakelparcours en trotseer de Battle Bean. Foto: JumpSkillz Purmerend.

15 juni 2019 bijgewerkt: 10 augustus 2022 Toerisme Even achter je bureau vandaan en op pad om het hele team een boost te geven? In Noord-Holland kan dat prima! Doe inspiratie op met deze 5 top bedrijfsuitjes in Noord-Holland, waar iedereen geheid weer energie van krijgt.

Jumpen als een ninja

PURMEREND - Daag je collega's uit voor een jumpsessie bij JumpSkillz Purmerend! Stel je spierballen, springkracht en doorzettingsvermogen op de proef en klim en jump als een ninja door de Obstacle Course. Probeer salto's, jump tegen muren en strijd tegen elkaar op de Battle Bean. Hier probeer je elkaar van de evenwichtsbalk te slaan. Hilarisch om te doen en te zien. Of leer samen professionele trucs op de trampoline. Daarna smaakt het eten in de horecahoek extra goed.

Crossen als een pro

HOOFDDORP - Voel je een echte pro op de elektrische crossmotoren van Electric Motorcross Park. Terwijl je door bochten racet en over hobbels springt, giert de adrenaline door je lijf. Toch is dit een geschikt uitje voor het hele team, want als je kunt fietsen dan kun je dit. Het geheim zit hem in de elektrische motors, die helemaal afgesteld kunnen worden op ieders eigen niveau. Na een training maak je een lekker spannende run over een van de circuits.

Goud zoeken in een westerndorp

AALSMEER - Heerlijk: met zijn allen puzzels oplossen en op tijd ontsnappen uit een gevaarlijke situatie. Veel mensen hebben al ontdekt hoe leuk het is om samen een escaperoom te overwinnen. Bij Turf Real Life Gaming wordt de spanning nog wat verder opgeschroefd, want hier kom je terecht in een compleet westerndorp! Het doel is hier niet om te ontsnappen, maar om het spel te winnen door zoveel mogelijk goud te vinden. Dit doe je door net als in een escaperoom puzzels, raadsels en codes op te lossen en overal goed te zoeken. Of misschien besluiten jullie om de andere groepen te beroven... Grijp je lasergun, zet je cowboyhoed op en stort je in het gevaarlijke Wilde Westen!

De hoogte in en het water op

BOVENKARSPEL - Genoeg van het binnen zitten? Ga dan op avontuur bij Klimpark Streekbos. Vijf klimparcours nemen je mee door de boomtoppen, allemaal met een andere moeilijkheidsgraad. Van vier meter hoog voor beginners tot twaalf meter hoog voor de echte durfals en waaghalzen. Of stap in een kano en kom helemaal bij op het water. Ook leuk: met zijn allen klootschieten in het mooie West-Friese landschap. Er zijn allerlei combinaties en arrangementen mogelijk, zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

Op avontuur in een virtual reality wereld

AMSTERDAM - Rugzak op de rug, geweer in de hand, VR bril op en iedereen is klaar voor het avontuur bij VR Arcade Amsterdam. VR heeft hier een extra dimensie, omdat je speelt in een grote ruimte van zo'n 200 vierkante meter. Daardoor kun je met je team daadwerkelijk rondlopen in de virtuele wereld. En wegduiken voor zombies of andere vijanden, zonder bang te hoeven zijn dat je tegen een muur botst. VR was nog nooit zo echt! Bekijk daarna onder het genot van een hapje en een drankje hoe je collega's het ervan afbrengen.

Bekijk ook de andere bedrijfsuitjes in Noord-Holland.
Foto 2. Op de banen van Electric Motorcross Park voelt iedereen zich een echte pro! Foto: Mieneke Broekhof
Foto 3. Liever een virtueel avontuur met zijn allen? Bij de VR Arcade Amsterdam kun je echt in de VR werelden rondlopen. Foto: The VR Arcade Amsterdam © Julian du Perron
Foto 4. Stap bij Turf Real Life Gaming in een westerndorp en probeer via puzzels en opdrachten zoveel mogelijk goud te vinden. Welk team wint? Maar dit is het Wilde Westen, dus hou je geweer bij de hand! Foto: Wilco Hoogeveen

Laatst gewijzigd: 2022-08-10 20:29:10 · Gepubliceerd: 15 juni 2019 - 2334