Dagje uit? Dit zijn de leukste activiteiten voor jou en je vrienden!

Tips voor een leuke dag met je vrienden

Leuke uitjes voor jongeren   Redactioneel door
Foto 1. Ga een dagje uit! Trotseer de Space Tunnel bij Ripley's Believe It or Not op de Dam of doe iets anders leuks. Foto: Ripley's Believe It or Not.

24 april 2019 Toerisme Landelijk De vakantie goed beginnen? Dat doe je zeker met een van deze uitjes! Beleef een topvakantie met je vrienden in Nederland of daarbuiten. DagjeWeg.NL heeft speciaal hiervoor de leukste activiteiten voor jongeren op een rijtje gezet.

Ontdek nieuwe attracties in Movie Park Germany

BOTTROP - Als je op zoek bent naar een nieuw pretpark om heen te gaan, neem dan eens een kijkje over de grens! Movie Park Germany is zeker de moeite waard voor in de vakantie. Ontdek alle gave attracties, van snelle rollercoasters tot spannende stuntshows. Misschien kom je wel terecht in je favoriete film of serie.

Op duikavontuur in Zeeland

RENESSE - Zijn jij en je vrienden echte durfallen? Dan is duiken misschien wel wat voor jullie. Leer hier in no time de basis van het duiken. Wil je het gelijk écht goed doen, dan kun je ook een meerdaags arrangement kiezen en zelfs leren open water duiken. Perfect te combineren met een weekje Renesse met je vrienden.

Sta versteld bij Ripley's Believe It or Not!

AMSTERDAM - Indoor uitje Ripley's Amsterdam is perfect voor op een regenachtige dag. In dit bijzondere museum op de Dam vind je de meest bizarre dingen. Zoals gekrompen hoofden, een Space Tunnel die je je evenwicht laat verliezen en virtual reality.

Leer samen surfen

HOEK VAN HOLLAND - Altijd al een keer willen surfen of heb je al ervaring en wil je je skills verbeteren? Kom naar De Surfschool. Boek een groepsles met je vrienden en leer de basis van het surfen. Kun je al surfen dan kun je ook zelf een surfplank huren en solo de golven trotseren. Dit is dan misschien ook wel de beste manier om je vrije dag door te brengen!

Actieve groepsactiviteiten bij Limburgs Uitje

SEVENUM - Als jij en je vrienden wel van iets actiefs houden, dan vinden jullie zeker de activiteiten van Limburgs Uitje leuk. Doe mee aan de Highland Games, het Crazy Crasher parcours en nog veel meer. Alles is buiten, perfect voor als het lekker weer is! Dus kijk snel welk spel het best bij jullie past.

Dit vind je vast ook leuk

Foto 2. Op zoek naar een leuke uitdaging? Leer een watersport! Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2022-11-16 12:02:57 · Gepubliceerd: 2019-06-14 15:07:00 - 48352