Winkelen, workshoppen en winters genieten op Margriet Winterfair

Margriet Winterfair 2019 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kerstige markt in Brabanthallen is winterfeestje voor vrouwen

18 november 2019 Toerisme Den Bosch, Noord-Brabant Naar hartenlust shoppen, BN'ers ontmoeten, lekker eten en je in de winterse watten laten leggen. De Margriet Winterfair is een winterfeestje voor vrouwen. Volg een workshop daten, spot de laatste trends in de dagelijkse modeshow en tik hippe koopjes op de kop bij de feestelijk versierde stands.

Foto 1. Non-stop shoppen en samen in de feeststemming komen op de Margriet Winterfair. Foto: Sanoma SBS Events.

Waarom wachten op de winter?

Waarom wachten op de winter als je nu al in de feeststemming kunt komen? Op de Margriet Winterfair beginnen de feestdagen al op 22 november. Lichtjes, liedjes, drankjes, cadeautjes en vooral heel veel gezelligheid: alles wat ook maar een beetje met kerst en winter te maken heeft, vind je hier. Shop bij honderden kraampjes (een overzicht van alle merken en winkels vind je op de Margriet Winterfair website) en maak vanaf de front row modeshows mee. Ontmoet columnisten van het magazine, doe inspiratie op voor het kerstdiner en swing mee met allerlei optredens. Winter, here we come!

Leer daten en dirigeren als een pro

Zoals elk jaar staan er weer een hoop BN'ers op het programma. Van live interviews met beroemde schrijvers en Margriet columnisten tot pianoconcerten van Ruben Hein en optredens van Trijntje Oosterhuis, Lisa Lois, Do en Jeroen van der Boom. Elke dag staat van minuut tot minuut volgepland met entertainment. Volg een masterclass dating en leer de fijne kneepjes van het flirtvak. Carla Ketelaar, auteur van het boek Vind je Eindman en volgens Margriet een ware expert op het gebied van liefde, neemt je mee op een date-avontuur. Dominic Seldis van het programma Maestro leert je dirigeren alsof je nooit anders gedaan hebt en auteur Iris Posthouwer geeft een spoedcursus smalltalk voor de onhandige socializers onder ons.

Handig om te weten

  • De Margriet Winterfair vindt van 22 tot en met 28 november 2019 plaats in de Brabanthallen in Den Bosch;
  • Elke dag is de fair van 10:00 uur tot en met 18:00 uur open. De deuren gaan al om 09:30 uur open;
  • Voor workshops is dit jaar ook een online inschrijving, waardoor veel plekjes vergeven zijn. Op locatie inschrijven kan, maar vol is vol, dus wees er op tijd bij;
  • Op locatie is geen pinautomaat en niet bij elk kraampje kun je met pin betalen. Voldoende cash meenemen is dus een aanrader.

Dit vind je vast ook leuk

Foto 2. Mode, beauty, wonen, koken: op de Margriet Winterfair komt alles feestelijk samen. Foto: Sanoma SBS Events.
Foto 3. Laat je professioneel optutten en geef je zelf een verwendagje op de winterfair. Foto: Sanoma SBS Events.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2019-11-19 10:46:03 · Gepubliceerd: 2019-11-12 14:53:00 - 1523