1

Huishoudbeurs: shop de nieuwste trends voor thuis

Scoor een nieuwe stofzuiger, volg een workshop en geniet van optredens

Huishoudbeurs 2024 Nieuws door
Foto 1. Ga samen met zussen of vriendinnen en geniet van een gezellig dagje uit. Foto: Huishoudbeurs

archief oud artikel 12 februari 2024 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Het voorjaar begint te kriebelen en de Huishoudbeurs barst weer los! Zet een kruis in de agenda en bel je vriendinnen op want van 17 tot en met 24 februari is het shoppen geblazen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van huishouden en voeding, volg creatieve workshops en geniet van muziekoptredens van onder andere Frans Duijts, Thomas Berge en Samantha Steenwijk.

Shoppen en snuffelen

Op de altijd populaire Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI presenteren allerlei bedrijven hun nieuwste producten. En kun je goede deals scoren! Een handige steelstofzuiger met korting, leuke kinderkleding of lekkere thee in de aanbieding? Het aanbod is enorm. En verschillende stands hebben naast aanbiedingen ook nog een rad om aan te draaien, dus misschien ga je wel met een mooie prijs naar huis! Om je weg wat gemakkelijker te vinden is de beurshal ingedeeld in vijf segmenten vol inspiratie en mooie producten.

  • De eerste zone is Body & mind. Hier vind je hippe kleding, stijlvolle make-up en heerlijke verzorgingsproducten. Ook ben je er op de juiste plaats voor informatie en producten over je gezondheid, bewuste levensstijl en je relatie.
  • In zone twee draait het om Life & living. Test sportartikelen, ontdek een nieuwe hobby en boek je zomervakantie.
  • De naam Food & drinks verklapt al wat er te vinden is. Proef allerlei vegetarische hapjes, regionale specialiteiten en speciale snacks.
  • In Home & garden is van alles te vinden over wonen, slapen, koken, klussen, opruimen, schoonmaken en tuinieren. Bekijk demonstraties en test nieuwe producten
  • Als laatste is er Shop till you drop. Struin rond en vul je shopper met handige huishoudelijke producten, klusmateriaal en schoonmaakmiddelen.
  • Foto 2. Scoor die nieuwe pannenset voor een leuk prijsje! Foto: Huishoudbeurs.

    Doe mee aan een leuke workshop

    Even ontspannen met een schilderworkshop of wil je leren hoe je de mooiste nail-art maakt? Volg een workshop! In de verschillende zones op de Huishoudbeurs staan allerlei workshops op het programma. Ontdek de kracht van make-up tijdens een workshop van visagist Roberto Dresia, inclusief persoonlijk advies. Of maak kaarsen in de prachtigste kleuren en patronen tijdens de workshop van Kindercrea. Super leuk als cadeautje, voor jezelf of iemand anders. En wie weet heb je wel een nieuwe hobby ontdekt!

    Foto 3. Volg een workshop en ontdek verborgen talenten! Foto: Huishoudbeurs.

    Huishoudbeurs Theater

    Rustpauze nodig? Neem dan een kijkje in het Huishoudbeurs Theater. Hier bezoek je sessies of voorstellingen voor en door vrouwen over diverse thema's. LINDA. presenteert samen met het online platform Elfin een inspiratiesessie over financieël inzicht. Hoe leg je geld opzij en kun je een spaarpotje creëren voor bijvoorbeeld een droomreis met je gezin? Gierige Gerda leert je in haar inspiratiesessie hoe je het maximale uit koopzegels en cashbacks haalt. Dan komt het wel goed met dat spaarpotje!

    Dansen en genieten

    In The Hangout is het een feestje. Hier geniet je van heerlijke hapjes en drankjes, live muziek en dj's. Met iedere dag als hoogtepunt een optreden van een bekende Nederlander. Op 17 februari treedt Marco Schuitmaker op en op 18 februari staat Samantha Steenwijk op het podium. De dag daarna is het de beurt aan Jannes en op 20 februari is het genieten van Ruth Jacott. Na John de Bever op 21 februari, vereert Frans Duijts het winkelend publiek op de 22ste met een bezoek en Thomas Berge op 23 februari. Wolter Kruis sluit de beurs spetterend af en dans je op Viva Hollandia. Op naar de dansvloer!

    Foto 4. Shows en optredens in The Hangout door bekende artiesten. Foto: Huishoudbeurs

    Dit vind je vast ook leuk

    Foto 5. Scoor de nieuwste keukengadgets en meer op de Huishoudbeurs in Amsterdam. Foto: Huishoudbeurs.

    Laatst gewijzigd: 2024-02-13 14:02:40 · Gepubliceerd: 12 februari 2024 - 2630