Dichtbij huis en toch even helemaal weg: ga op avontuur bij Nexxt VR

Nexxt VR | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Virtual reality pretpark Nexxt VR is open voor huishoudens

9 mei 2020 Toerisme Eindhoven, Noord-Brabant In tijden van corona, nu gamen booming business is en iedereen snakt naar een andere omgeving dan zijn eigen huis en buurt, komt Nexxt VR als geroepen. Want met een VR-bril op ligt de hele wereld aan je voeten. Verre reizen maken, angsten overwinnen en de superheld zijn in je eigen avontuur: letterlijk alles is mogelijk in virtual reality. Nexxt VR is vanaf 13 mei open.

Foto 1. Beleef avonturen in virtual reality. Leuk: bij Nexxt VR zie je op schermen precies wat de ander op dat moment in VR beleeft. Foto: Nexxt VR.

Dagje weg in virtual reality

En met een dagje weg bedoelen we écht helemaal weg. Bij een virtual reality experience is het alsof je van deze wereld tijdelijk naar een andere wordt getransporteerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is in VR te beleven. Nexxt VR heeft drie hypermoderne systemen met verschillende ervaringen voor je in petto - no worries, je krijgt uitleg en begeleiding op locatie. Je hebt keuze uit Fear Factory, waarin je in een vielige omgeving je grootste angsten overwint. Battle Arena, waarin je met wapens naar keuze in VR de strijd aan gaat. En Nexxt Level Mission, de ultieme teambuilding waarin je samenwerkt om de vijand te verslaan en een missie te volbrengen. Leuk: vanuit de lounge volg je dankzij schermen precies wat de ander op dat moment in virtual reality beleeft!

Alles in één VR pakket

Liever alle drie VR belevingen meemaken als je er toch bent? Boek dan een All-in-one VR Package. Dan reserveer je twee uren voor jezelf en krijg je toegang tot alle drie ervaringen in virtual reality. En daar zitten leuke extra's bij, om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je krijgt onbeperkt non-alcoholische drankjes, koek, chips en snoeprepen én krijgt een eigen VR operator. Dus iemand die je twee uren lang helpt bij alles wat je moet weten.

Voorproefje virtual reality ervaring

Zie hieronder een preview van je dagje uit in virtual reality. Het artikel gaat verder onder de video.

Coronamaatregelen

Om je dagje uit in de virtuele wereld niet negatief te laten beïnvloeden door de echte wereld, heeft Nexxt VR gewerkt aan verschillende maatregelen. Hierdoor voldoen ze aan de richtlijnen van het RIVM en kunnen ze vanaf 13 mei open voor huishoudens. Dit is er aangepast:

  • Er zijn speciale looproutes aangelegd om afstand te kunnen houden;
  • Alle materialen worden na elke deelnemer grondig gedesinfecteerd;
  • Er zijn extra desinfectiemiddelen voor gasten beschikbaar;
  • Er is altijd anderhalve meter afstand tussen personeel en gasten;
  • Medewerkers van Nexxt VR dragen handschoenen en soms faceshields als dat nodig is;
  • Elke groep die boekt krijgt een grote privéruimte toegewezen;
  • Mensen met griepverschijnselen worden geweigerd en zijn niet welkom.

Je boekt twee uren virtual reality voor € 43,59 per persoon, vanaf twee personen. Minimale leeftijd is zestien jaar. Klaar voor het avontuur? Boek je virtual reality beleving bij Nexxt VR.
Foto 2. Nexxt VR heeft zijn virtual reality belevingen aangepast zodat ze geschikt zijn voor huishoudens tijdens de coronacrisis. Foto: Nexxt VR.
Foto 3. Een virtual reality beleving bij Nexxt VR is al mogelijk vanaf twee personen. Foto: Nexxt VR.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-05-08 17:56:30 · Gepubliceerd: 2020-05-08 14:51:44 - 1209