Gratis dagje uit: win kaartjes voor een uitstapje

Bekijk alle winacties |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Bereid je voor op een dagje uit: doe mee met een winactie

10 juli 2021 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met een van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor een van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Foto 1. Win kaartjes voor een sprookjesachtig dagje uit in Park en Kasteel Rosendael. Blijf jij droog bij de Bedriegertjes? Foto: Geldersch Landschap en Kasteelen

NEMO Science Museum

Amsterdam - Nieuwsgierige aagjes kunnen zich helemaal uitleven in NEMO Science Museum! Hier is zoveel te doen en te ontdekken, dat ze er wel een hele dag bezig kunnen blijven. Bestuur een robotarm van een enorme machine, rol door een knuffelapparaat in de expo Humania, doe proefjes in het Laboratorium, ga als uitvinder of kunstenaar aan de slag in de Werkplaats en nog veel meer. Tot en met 31 oktober ontdek je ook nog hoe onze ogen werken in de fascinerende expo 'Zo te zien'. Doe mee met de winactie voor NEMO Science Museum en ga op ontdekking. Meedoen kan tot en met 23 augustus 2021.

Park en Kasteel Rosendael

Rozendaal - Als je aankomt bij kasteel Rosendael valt meteen de grote ronde toren op. Deze middeleeuwse toren is de grootste 'Donjon' die nog in Nederland staat. Binnen in het kasteel stap je terug in de tijd. Je zou bijna plaatsnemen op de sierlijke roze bank in een van de kamers om te wachten tot de bewoners weer terugkomen. Ook het park rondom het kasteel is een sprookje! Ga op speurtocht en ontdek alle verborgen hoekjes, grotten, tuinen en prachtige schelpenkunst. Doe mee met de winactie voor Park en Kasteel Rosendael en beleef een magische dag. Meedoen kan tot en met 1 september 2021.

Museumpark Archeon

Alpen aan den Rijn - Stap midden in de geschiedenis in Museumpark Archeon en ontdek hoe het leven vroeger was. Van de prehistorie en de Romeinse tijd tot de middeleeuwen: hier beleef je alles zelf! Je kunt leren zwaardvechten, broodjes bakken boven het vuur in het middeleeuwse dorp, in een prehistorische kano varen en de eerste boeren uit de bronstijd ontmoeten. Bezoek tijdens je tijdreis ook de Romeinse werf, waar het Romeinse schip De Zwammerdam 2 wordt gerestaureerd. Dus doe mee met de winactie voor Museumpark Archeon en stap terug in de tijd. Meedoen kan tot en met 5 september 2021.

Junglepark Orchideeën Hoeve

Luttelgeest - Onder het dak van de Orchideeën Hoeve verschuilt zich een indrukwekkende junglewereld. Via spannende junglepaadjes reis je van werelddeel naar werelddeel. Ruik de heerlijke geur van de tropische bloemen om je heen en wandel tussen duizenden vlinders. Overal tussen het groen en de bloemen kom je enthousiaste papegaaitjes, schattige eendjes en reusachtige meervallen tegen. Deze vrij levende dieren komen makkelijk dichtbij omdat je ze zelf mag voeren! Dus doe mee met de winactie van Junglepark Orchideeën Hoeve en ga op avontuur. Meedoen kan tot en met 7 september 2021.

Natuurmuseum Fryslân en expo GIF

Leeuwarden - Natuurmuseum Fryslân is leuk voor oud én jong. Want kinderen genieten enorm van de spectaculaire OnderWaterSafari, waarmee je in een real life ride over de bodem van een zoetwatersloot naar de zoute Waddenzee reist. Maar ook van wat er nog meer te zien is, zoals een potvis en Friesland van boven. Dit jaar is een bezoek extra leuk, want de spannende expo GIF is in het museum! Met alles over gif én met levende giftige dieren die je van heel dichtbij kunt bekijken. Doe mee met de winactie voor Natuurmuseum Fryslân en expo GIF en win twee kindertickets. Meedoen kan tot en met 8 september 2021.

Militracks 2021

Overloon - Op 25 en 26 september vindt Militracks plaats, het grootste evenement ter wereld met Duitse voertuigen en voertuigtechniek uit de Tweede Wereldoorlog. Je ziet er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen, tanks en nog veel meer staan en rondrijden. Altijd weer een indrukwekkend gezicht. Nog leuker: je kunt zelf meerijden! Kaartjes daarvoor zijn te koop tijdens Militrack zelf. Dus doe mee met de winactie voor Militracks en win kaartjes voor dit bijzondere evenement. Meedoen kan tot en met 9 september 2021.

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

Medemblik - Heerlijke geuren komen je tegemoet zodra de deur van Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij opengaat. Binnen stap je terug in de tijd, naar de bakker van vroeger. En dat doe je dit jaar in een grondig verbouwd en uitgebreid museum, waar alle ruimte is om kennis te maken met oude bakkerstechnieken, exposities met al je zintuigen te beleven en leuke workshops te volgen. Kinderen mogen elke dag een koek versieren en natuurlijk zelf opsmikkelen. Doe mee met de winactie van De Oude Bakkerij en bewonder zelf het verbouwde museum. Meedoen kan tot en met 11 september 2021.

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.NL Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 2. Maak kans op gratis tickets voor Junglepark Orchideeën Hoeve, waar je zelf de dieren mag voeren. Foto: Junglepark Orchideeën Hoeve
Foto 3. Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik is uitgebreid en verbouwd. Doe mee en maak kans op vrijkaartjes voor dit vernieuwde museum. Foto: De Oude Bakkerij © Duco de Vries

Laatst gewijzigd: 2021-07-16 11:19:56 · Gepubliceerd: 10 juli 2021 - 3139