Gratis dagje uit: win kaartjes voor een uitstapje

Bekijk alle winacties | Redactioneel door

Bereid je voor op een dagje uit: doe mee met een winactie

19 juni 2020 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met een van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor een van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Foto 1. Bewonder spullen en speelgoed van vroeger in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Foto: Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Terschuur, Barneveld, Gelderland - Ga je mee op ontdekkingsreis door het verleden? Een dagje terug naar de tijd van toen! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen 160 oude ambachten tot leven. Bezoek oude winkeltjes, kruip in de nostalgische schoolbanken en bewonder antiek speelgoed. Doe mee met de Oude Ambachten & Speelgoed Museum winactie. Je kunt meedoen tot 1 augustus 2020.

Museum Schokland

Schokland, Noordoostpolder, Flevoland - Ontdek het eeuwenoude mysterie van het eigenaardige eiland Schokland. Museum Schokland legt de archeologische schatten van dit Werelderfgoed bloot en neemt jonge bezoekers mee op expeditie. Doe mee met de winactie van Museum Schokland. Je kunt meedoen tot en met 1 juli 2020.

Nederlands Pluimveemuseum

Barneveld, Gelderland - Barneveld is hét kippendorp van Nederland. Dus natuurlijk vind je daar het Nederlands Pluimveemuseum. Leer alles over het boerenleven, knuffel kuikens, doe mee met een ouderwetse eierveiling en denk na over de aloude vraag: wat was er nou eerder, de kip of het ei? Doe mee met de winactie van het Nederlands Pluimveemuseum. Je kunt meedoen tot en met 1 juli 2020.

Batavialand

Lelystad, Flevoland - Ga in Batavialand aan boord van het historische schip De Batavia, een reconstructie van het historische VOC-schip. Leer alles over Nederland als waterland, ontdek hoe de ruige Zuiderzee getemd werd en hoe Flevoland ontstond. Het is de grootste polder ter wereld! Hijs de zeilen en zet koers naar de winactie van Batavialand. Je kunt meedoen tot en met 1 juli 2020.

KidZcity

Utrecht, Utrecht - Klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse vol obstakels en vliegen in de balloonride. Kinderen weten niet waar ze moeten beginnen in indoor speelstad KidZcity. Ga de strijd aan en scoor punten in de lasergame of ga voor klassieke attracties, zoals de carrousel. Met zoveel keuze zijn de kinderen hier zo een dag zoet. Doe mee met de winactie van KidZcity. Je kunt meedoen tot en met 1 juli 2020.

Monkey Town

Uitgeest & Enschede - De hele dag pelen, glijden en klimmen in deze indoor speelparadijzen. Locatie Uitgeest heeft zelfs een over de kop luna loop-attractie en een spannende 'recht naar beneden-glijbaan. Locatie Enschede heeft ook spannende glijbanen en je kunt er lasergamen. Doe mee met de winactie voor Monkey Town Uitgeest en Monkey Town Enschede. Je kunt aan beide winacties meedoen tot 1 juli 2020.

CORPUS

Oegstgeest, Zuid-Holland - In CORPUS maak je vrij letterlijk een reis door het menselijk lichaam. Het museumgebouw heeft namelijk de vorm van een mens.Je reist van de knie naar het hoofd, waarbij steeds een nieuw deel van het lichaam rondom je oplicht en je weer iets nieuws ontdekt. Uiteindelijk eindigt de reis in de hersenen waar je achter de werking van het menselijke brein komt. Leuk en leerzaam! Doe mee met de winactie van CORPUS. Je kunt meedoen tot en met 1 juli 2020.

Vrijheidsmuseum

Groesbeek, Gelderland - In het groene, heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum. Ontdek hier alle verhalen van soldaten over de Tweede Wereldoorlog. En hoe beleefden gewone mensen het alledaagse leven in oorlogstijd? In het Vrijheidsmuseum ontdek je dat er nooit één verhaal is. In de tentoonstellingen vol topstukken word je uitgedaagd kritisch na te denken over vrijheid, toen en nu. Doe mee met de winactie van het Vrijheidsmuseum. Je kunt meedoen tot en met 1 juli 2020.

Militracks in Oorlogsmuseum Overloon

Overloon, Noord-Brabant - Elk jaar een indrukwekkend event: Militracks Oorlogsmuseum Overloon. Het evenement vindt dit jaar op 19 en 20 september plaats. Bewonder Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks uit de Tweede Wereldoorlog. Rij mee met historische voertuigen, neem een kijkje op de grote militaria markt en bezoek het grootste oorlogsmuseum van Nederland. Doe mee met de winactie van Militracks. Je kunt meedoen tot en met 31 augustus 2020.

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.NL Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 2. Doe mee met de winactie en maak kans op twee vrijkaartjes voor Schokland. Foto: Museum Schokland.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-06-19 12:08:05 · Gepubliceerd: 19 juni 2020 - 649