Gratis dagje uit: win kaartjes voor een uitstapje

Bekijk alle winacties |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Bereid je voor op een dagje uit: doe mee met een winactie

2 september 2020 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met een van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor een van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Foto 1. Win een bijzondere prijs voor je kinderen en hun vrienden: een middag in het Royal Delft Kinderatelier! Foto: Royal Delft Experience © Irene Putting

Het Nederlands Bakkerijmuseum

Hattum - Het Nederlands Bakkerijmuseum is uitgebreid met een poffertjessalon uit grootmoeders tijd! Hier kun je niet alleen poffertjes eten, maar zie je ook wat voor een kunst het is om ze te maken. Ontdek nog veel meer over het ouderwetse bakkersvak, bezoek de demonstraties vol folkloristische tradities en ga zelf aan de slag achter de familiebaktafels! Doe mee met de winactie van Het Nederlands Bakkerijmuseum. Je kunt meedoen tot 1 oktober 2020.

Batavialand

Lelystad - In Batavialand is altijd wel iets te beleven. Op een echte scheepswerf uit de zeventiende eeuw zie je hoe in die tijd schepen werden gemaakt en ligt het historisch schip De Batavia al te wachten tot je aan boord klimt. In het museum kun je zelf een schip naar de haven sturen, de sluizen van de polder bedienen en met je voeten digitale spellen spelen op de Active Floor. Doe mee met de winactie van Batavialand. Je kunt meedoen tot 1 oktober 2020.

THIS IS HOLLAND

Amsterdam - Zweven als een vogel door de lucht, de wind in je haren, de geuren van het landschap in je neus... Bij THIS IS HOLLAND kom je wel heel dicht bij die ervaring in de Flight Experience! Hier zweef je in een reusachtig koepelscherm over de mooiste stukjes Nederland. Je ruikt de geur van de bloemen onder je en voelt de spetters van de golven tijdens een storm. Doe mee met de winactie voor THIS IS HOLLAND. Je kunt meedoen tot en met 30 september 2020.

Jumpen bij Fun Center Amstelveen

Amstelveen - Een sportieve prijs: jumpen bij Fun Center Amstelveen. Tumble, dunk en spring zo hoog als je kunt op de meer dan 30 trampolinevelden, op de tumblingbaan en in de twee dunkingzones. Hier kun je nieuwe tricks uitproberen, eindeloos rondspringen en proberen om al bouncend de bal door de basket te krijgen. Doe mee met de winactie van Fun Center Amstelveen. Je kunt meedoen tot en met 11 oktober 2020.

Steenkolenmijn Valkenburg

Valkenburg - Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Hier duik je diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg en ontdek je hoe zwaar het werk van een mijnwerker was. Zij moesten vroeger letterlijk door het stof kruipen om door de mijn te reizen. Sinds Steenkolenmijn Valkenburg is omgebouwd tot een museum gaat dit een stuk comfortabeler, maar overal zie je terug hoe het ooit was. Doe mee met de winactie van Steenkolenmijn Valkenburg. Je kunt meedoen tot en met 19 oktober 2020.

Glowgolf bij Hollywood Café

Amsterdam/Rotterdam - Op de magische, kleurige en lichtgevende glowgolfbaan van Hollywood Café waan je je even in het Hollywood van de glitter en glamour. Shrek staat je al op te wachten bij een van de banen. Marilyn Monroe en andere sterren houden je in de gaten en na een bocht sta je opeens tussen de dino's van Jurrassic Park. Doe mee met de winactie van Hollywood Café. Je kunt meedoen tot en met 19 oktober 2020.

Royal Delft Kinderatelier

Delft - Een bijzondere prijs: een middagje voor de kinderen in het nieuwe Kinderatelier van Royal Delft! Ze gaan op ontdekkingstocht door het museum, gieten zelf klei in de fabriek én schilderen hun eigen Delfts Blauwe tegel met behulp van de begeleiders van Royal Delft. Een feestje om te doen! Doe mee met de winactie voor Het Kinderatelier. Je kunt meedoen tot en met 1 november 2020.

Kasteel de Haar

Haarzuilens - Zodra je de torens, poorten en grachten van Kasteel de Haar ziet weet je al: dit is bijzonder. Kasteel de Haar ziet er namelijk uit als een echt sprookjeskasteel. En dat blijkt niet alleen van buiten zo te zijn. Door de poorten stap je het meest luxe kasteel van Nederland binnen. De ene ruimte is nog mooier dan de andere. Hier voel je je even helemaal ridder of prinses. Doe mee met de winactie van Kasteel de Haar. Je kunt meedoen tot en met 1 november 2020.

Monkey Town Leerdam

Leerdam - Rennen, glijden van spannende glijbanen, bouwen met superlego, zelfs lasergamen is mogelijk in Monkey Town Leerdam! Hier kunnen kinderen uren spelen. Terwijl je zelf een kopje koffie neemt of uitprobeert hoe goed je bent aan de pooltafel. Ook leuk: met het hele gezin bowlen (tegen een meerprijs) en daarna onbeperkt tafelen. Doe mee met de winactie van Monkey Town Leerdam. Je kunt meedoen tot en met 7 november 2020.

Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers

Den Helder - Levens redden op zee, zou jij dat kunnen? Ontdek het in het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers! Verstuur SOS-berichten, trotseer windkracht 10 in de windtunnel en dein in de vaarsimulator mee op woeste golven. Je kijkt je ogen uit bij de historische reddingboten: durfden ze daar vroeger mee de storm in te varen? Tijd om te testen hoe moedig je zelf bent met het Heldenspel! Doe mee met de winactie van Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Je kunt meedoen tot en met 31 januari 2021.

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.NL Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 2. Win kaartjes voor Reddingmuseum Dorus Rijkers en test je vaarskills op de vaarsimulator. Foto: Reddingmuseum Dorus Rijkers
Foto 3. De bakkers van het Nederlands Bakkerijmuseum aan het werk in de nostalgische poffertjessalon. Foto: Nederlands Bakkerijmuseum

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-21 15:35:50 · Gepubliceerd: 2 september 2020 - 1333