Gratis dagje uit: win kaartjes voor een uitstapje

Bekijk alle winacties |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Bereid je voor op een dagje uit: doe mee met een winactie

20 december 2020 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met een van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor een van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Foto 1. Win kaartjes voor een van de leukste familieuitjes: samen klimmen in Adventure City Rotterdam met uitzicht over de iconische Rottedamse skyline. En met attracties en klimroutes voor álle leeftijden. Foto: Adventure City Rotterdam © Martijn van Leeuwen

Doloris' Meta Maze

Tilburg - Het ene moment loop je door een futuristische gang alsof je in de toekomst bent beland, het volgende moment klim je door het donker of stap je in een bizarre kamer vol curiositeiten. Het grote surrealistische doolhof van Doloris' Meta Maze blijft je verrassen. Omdat je alleen door het doolhof gaat, kun je helemaal zelf bepalen wat er gebeurt. Wel of niet door dat gat in de muur kruipen? Een poosje blijven luisteren of weer verder gaan? Hier voel je je even Alice in Wonderland. Dus doe mee met de winactie voor Doloris' Meta Maze. Meedoen kan tot en met 6 juni 2021.

Museum Speelklok

Utrecht - In het vrolijke Museum Speelklok stap je in de wereld van zelfspelende muziekinstrumenten. De één is nog mooier dan de ander. Tijdens de gratis Muzikale Tour die ieder uur plaatsvindt hoor je de instrumenten live spelen! Voor kinderen is een bezoek aan het museum een feestje. Ze kunnen met orgelaapje Toon op speurtocht en zelf muziek componeren, programmeren en spelen. Tijdens schoolvakanties is er nóg meer voor ze te doen. Dus doe mee met de winactie voor Museum Speelklok. Meedoen kan tot en met 6 juni 2021.

Autospeurtocht.nl

Landelijk - Ontdek kastelen en ruïnes of juist leuke pittoreske dorpjes tijdens een speurtocht van Autospeurtocht.nl. Ze hebben routes door heel Nederland, dus vast ook bij jou in de buurt. En het blijft niet alleen bij een mooie rit: onderweg beantwoord je samen vragen en spoor je de zoekfoto's en de bijbehorende codes op. Heb je na afloop de geheime code gekraakt, dan maak je kans op de inhoud van een schatkist! Dus doe mee met de winactie van Autospeurtocht.nl. Meedoen kan tot en met 6 juni 2021.

CORPUS

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Onderweg zie je hoe de darmen werken, kom je langs het hart en sta je opeens tussen tanden en kiezen op een grote tong. Overal om je heen lichten onderdelen van het lichaam op. Gaaf om een keer op deze manier te beleven hoe ons lijf in elkaar zit. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is! Dus doe mee met de winactie voor CORPUS. Meedoen kan tot en met 6 juni 2021.

Adventure City Rotterdam

Rotterdam - Het avontuur wacht in indoor zip- en klimpark Adventure City in Rotterdam, waar je droog én met uitzicht over de Rotterdamse skyline de hoogte in gaat. Een van de leukste winteruitje met de hele familie, want er zijn attracties, klim- en klauterroutes en ziplines voor alle leeftijden. Van het puppy klimparcours voor de kleintjes tot het spectaculaire Via Ferrata voor klimmers die een uitdaging zoeken: hier beleeft iedereen een fantastisch avontuur. Dus doe mee met de winactie van Adventure City Rotterdam. Meedoen kan tot en met 6 juni 2021.

Kasteel Ammersoyen

Ammerzoden - Een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland is Kasteel Ammersoyen. Als je hier via de ophaalbrug en kasteelpoort het binnenplein opstapt sta je meteen even stil. De witte stenen muren en de witrode luikjes en deuren lijken zo uit een sprookje te komen. Binnen ademt het kasteel nog helemaal de sfeer van de middeleeuwen: van de torenkamers en nauwe gangen tot de grote zalen met enorme open haarden. Dus doe mee met de winactie voor Kasteel Ammersoyen. Meedoen kan tot en met 6 juni 2021.

Kasteel Cannenburch

Vaassen - Kasteel Cannenburch is alles wat je van een kasteel verwacht. Een statig uiterlijk met torens, water rondom, een uitgestrekt park en een rijk interieur. Bewonder het kasteel, het middeleeuwse interieur en het mooie park. In het bouwhuis naast het kasteel zie je hoe het personeel van Cannenburch leefde. Voor kinderen is er een speciale audiotour door het kasteel en een leuke wandelquiz door het park. Dus doe mee met de winactie voor Kasteel Cannenburch. Meedoen kan tot en met 6 juni 2021.

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.NL Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 2. Doe mee met de winactie en maak kans op gratis tickets voor een vrolijk dagje uit in Museum Speelklok. Foto: Museum Speelklok
Foto 3. Tilburg heeft iets unieks: Doloris' Meta Maze, een enorm surrealistisch kunstdoolhof waar je je in een andere wereld waant. Doe mee en maak kans op vrijkaartjes! Foto: Doloris' Meta Maze

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2021-05-03 15:56:53 · Gepubliceerd: 20 december 2020 - 2471