Gratis dagje uit: win kaartjes voor een uitstapje

Bekijk alle winacties |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Bereid je voor op een dagje uit: doe mee met een winactie

4 oktober 2021 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met een van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor een van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Foto 1. Win kaartjes voor Kasteel Hernen en reis terug naar de middeleeuwen. Foto: Geldersch Landschap en Kasteelen

Renzy Tours

Lisse - Verken de Hollandse kust en Bollenstreek met een GPS audiotour voor twee! Je zit ontspannen achter het stuur terwijl je in een 100% elektrische Renault Twizy voorbij typisch Hollandse vergezichten rijdt. Bloemenvelden, authentieke molens, lange zandstranden en Hollandse kastelen zover het oog reikt. Met de GPS Tours van Renzy verken je het prachtig landschap en onderweg deelt de audiogids alle ins en outs over de omgeving met je, dus het is nog leerzaam ook! Doe snel mee met de winactie van Renzy. Meedoen kan tot en met 9 november 2021.

Kasteel Hernen

Hernen - Bij middeleeuws kasteel Hernen voelt iedereen zich even een jonkvrouw of ridder. Zodra je via de brug over de slotgracht het binnenplein opstapt voel je je helemaal terug in de middeleeuwen. De dikke muren, rode luikjes, overdekte weergangen en grote zalen nemen je helemaal mee naar de spannende tijd die we nu alleen uit films en tv-series kennen. Zoals de populaire serie Floris die hier is opgenomen! De bossen, velden en rivierlopen rondom het kasteel versterken het tijdreisgevoel alleen maar. Dus doe snel mee met de winactie van Kasteel Hernen. Meedoen kan tot en met 19 september 2021.

Klompensafari

Hattem - Vaar over het Apeldoorns Kanaal bij het mooie vestingstadje Hattem, maar dan in een gigantische klomp! Ja echt, je boot van Vadesto Outdoor Adventure is letterlijk een klomp. Hiermee beleef je een heerlijk dagje op het water, met om je heen velden en de mooie natuur van de Veluwe. Wie weet spotten jullie wel een ijsvogel of een bever... Er is aan boord van zo’n stabiele klomp ruimte voor 4 tot 6 personen. Doe mee met de winactie voor de Klompensafari van Vadesto Outdoor Adventure en trek de buitenlucht in. Meedoen kan tot en met 20 november 2021.

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.NL Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 2. Maak kans op een gratis rit in zo'n leuke elektrische Renault Twizy van Renzy. Foto: Renzy

Laatst gewijzigd: 2021-10-25 09:51:25 · Gepubliceerd: 4 oktober 2021 - 3659