Gratis dagje uit: win kaartjes voor een uitstapje

Bereid je voor op een dagje uit: doe mee met een winactie

Bekijk alle winacties   Redactioneel door
Foto 1. Vergaap je aan waanzinnige street art in STRAAT Museum. Foto: DagjeWeg.NL

2 november 2022 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met één van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor één van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Op avontuur in Fort Pannerden!

Pannerden, Gelderland Een dreigende heuvel vol kanonnen en een verborgen bouwwerk onder de grond - van wel vijf verdiepingen hoog! Fort Pannerden was in lang vervlogen tijden bedoeld om de naastgelegen rivieren Rijn en Waal te beheersen. Nu is het fort - onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en UNESCO Werelderfgoed - een spannende attractie en een compleet dagje uit voor het hele gezin! Ga mee met een rondleiding, luister naar verhalen van vroegere bewoners of doe mee aan de familiespeurtocht Expeditie Pannerden. Ook gaaf: de spannende escape room Elements. Ga op avontuur! Doe mee met de winactie van Fort Pannerden en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 28 november 2022.

Foto 2. Ontdek het verborgen Fort Pannerden. Foto: Fort Pannerden © Duncan de Fey

Nieuwe VR experience in Nationaal Reddingmuseum

Den Helder, Noord-Holland Beleef nu de spectaculaire én blijvende virtual reality experience van het Nederlandse reddingwezen bij het Nationaal Reddingmuseum. Je kijkt nieuwsgierig rond in het museum als plotseling je pieper gaat. Geen moment te verliezen! Volle kracht vooruit, man overboord! Tijdens deze gloednieuwe VR experience aan boord van reddingboot Nh1816 ben je onderdeel van de bemanning tijdens een reddingsactie. Samen met de andere bezienswaardigheden en activiteiten een ideaal uitje voor de hele familie! Doe mee met de winactie van het Nationaal Reddingmuseum en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 15 december 2022.

Foto 3. Ontdek de nieuwe virtual reality experience in het Nationaal Reddingmuseum. Foto: Nationaal Reddingmuseum © Peter van Aalst

Vergaap je aan street art in STRAAT Museum

Amsterdam, Noord-Holland Bewonder indrukwekkende straatkunst in het grootste street art museum ter wereld: STRAAT Museum. In een gigantische oude scheepsloods op de NDSM-werf in Amsterdam vind je meer dan 150 waanzinnige street art kunstwerken van 140 kunstenaars uit 32 verschillende landen. Door de immense loods voel je je als bezoeker even piepklein. Vergaap je aan de werken zelf, maar ontdek ook de verhalen achter de kunst. Waar op straat de context nog wel eens ontbreekt, biedt het museum artiesten de kans om de achtergronden te delen met bezoekers. Proef de rauwe industriële sfeer en laat je meeslepen. Doe mee met de winactie van STRAAT Museum en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 29 november 2022.

Foto 4. Gigantische murals in STRAAT Museum. Foto: DagjeWeg.NL

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 5. Verwonder je over meters hoge murals in STRAAT Museum. Foto: Redactie DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2022-11-08 12:01:06 · Gepubliceerd: 2 november 2022 - 5059