Gratis dagje uit: win kaartjes voor een uitstapje

Bekijk alle winacties |  
Redactioneel door
Foto 1. Verkleed jezelf als Bob de Bouwer™ bij Mattel Play! Foto: Mattel Play!

Bereid je voor op een dagje uit: doe mee met een winactie

9 september 2022 Toerisme Landelijk Budgetproof dagje uit? Doe mee met één van onze winacties en win tickets voor een dagje uit. Wie weet win jij vrijkaartjes voor één van de onderstaande uitstapjes! Let op: elke winactie heeft een deadline, dus doe op tijd mee. Winnaars krijgen per mail persoonlijk bericht van het uitstapje zelf.

Winnen! Een VR experience voor 5 personen

Amsterdam, Noord-Holland Betreed nieuwe werelden en stort je in het virtuele avontuur bij The Park Playground VR Experience. Op de nieuwe locatie in Amsterdam reis je moeiteloos naar allerlei bijzondere locaties in vr. Maak een tripje naar Nieuw-Zeeland om de Mol te ontmaskeren. Of reis nog veel verder tijdens een spannende ruimtemissie naar Planet X! In de levensechte virtual reality experiences ga je helemaal op in de virtuele wereld. Een ervaring om nog lang over na te praten! Doe mee met de winactie van The Park Playgrond en win een een VR Experience met vijf personen bij The Park Playground in Amsterdam! Je mag kiezen uit alle beschikbare experiences. Deelnemen kan tot en met 22 oktober 2022.

Foto 2. Reis jij naar Planeet X om de aarde te redden? Foto: The Park Playground

Ontdek Maasvlakte 2 vanaf het water!

Rotterdam, Zuid-Holland Verken de modernste haven van Europa: de Haven van Rotterdam! Bij FutureLand ontdek je alles over het heden, het verleden én de toekomst van deze waanzinnige plek. Dit (gratis) informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2 is hét startpunt voor je ontdekkingstocht. Stap aan boord van de FutureLand Ferry voor een indrukwekkende rondvaart langs gigantische terminals en de grootste schepen ter wereld. Zie vanaf het water hoe de schepen aanmeren om duizenden containers te laden en te lossen. Hier wordt altijd hard gewerkt! Aan boord vertelt een ervaren voorlichter je alle ins en outs. Doe mee met de winactie van FutureLand en win twee tickets voor de FutureLand Ferry. Deelnemen kan tot en met 25 oktober 2022.

Foto 3. Spot de grootste schepen ter wereld van heel dichtbij. Foto: Redactie DagjeWeg.NL

All-inclusive naar Attractiepark de Waarbeek

Hengelo, Overijssel Attractiepark de Waarbeek is de plek waar je moet zijn voor een gezellig dagje pretpark met het hele gezin! In dit échte familiepark rennen kinderen van hot naar her om alle veertig attracties uit te proberen. Van de botsautootjes, snel naar de nostalgische draai- en zweefmolen en door naar de snelle achtbaan. En wat dacht je van peddelen over de Venture River, de lucht in met de vliegtuigjes van de Sky Flier en meteen een sprintje trekken naar het reuzenrad. Ontmoet ondertussen mascotte Twekky en de altijd vrolijke Postbode Pelle. Honger gekregen? Goed nieuws: alle hapjes en drankjes zijn inclusief. Doe mee met de winactie van Attractiepark de Waarbeek en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 4 oktober 2022.

Foto 4. Win een all-inclusive pretparkdagje bij Attractiepark de Waarbeek. Foto: DagjeWeg.NL

Sesamstraat in Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Terschuur, Gelderland In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum ontmoet je Pino, Ieniemienie, Tommie en de andere bekende figuren uit Sesamstraat in een bijzondere expositie. Luister onder andere naar muziek uit de jukebox en kinderen verkleden zich als Oscar. En neem je een kijkje in de slaapkamer van Bert en Ernie? Ook zijn er leuke doe-boekjes waarmee de kleintjes door de expositie kunnen lopen en er is een gezellige leeshoek. Schuif gezellig aan! Ook voor een kijkje in de keuken bij de ambachten van weleer en om erachter te komen waar de kinderen van vroeger mee speelden. Want naast de Sesamstraat-tentoonstelling wil je natuurlijk ook de rest van het museum niet missen. Doe mee met de winactie van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 7 november 2022.

Foto 5. Schuif aan voor Sesamstraat in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Foto: ©2022 Sesame Workshop®

Stap in de wereld van je tv-helden bij Mattel Play

Sevenum, Limburg Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™, trek een tutu aan net als Angelina Ballerina™ of blus een brand als Brandweerman Sam™. De wereld van deze en meer tv-helden wordt werkelijkheid bij Mattel Play! Sevenum. De kleinste fans krijgen hier veel meer dan alleen wat beelden op een scherm, want ze mogen écht spelen in de wereld van hun favoriete televisiehelden. En daarbij horen ook nog een Roller Disco en heel veel Mega Bloks™ om mee te bouwen! Een dagje Mattel Play! is vooral leuk voor kinderen van 2 tot 8 jaar oud. Doe mee met de winactie van Mattel Play! en win twee tickets (1 kind + 1 volwassene). Deelnemen kan tot en met 13 november 2022.

Foto 6. Blus een brandje als Brandweerman Sam™. Foto: Mattel Play!

Jumpen, freerunnen en BMXen bij The Portal Action

Sevenum, Limburg Het lijkt wel of virtuele games in The Portal Action House tot leven zijn gekomen! In dit indoor paradijs jump je letterlijk in gamewerelden vol sportieve uitdagingen. In verschillende levels test je je skills op trampolines voor stunters én beginners. Op de freerunbaan klim je als een ninja langs de muur, spring je over obstakels en sprint je zo snel mogelijk naar het eindpunt. Trotseer bovendien de pumptrack, een uitdagend parcours voor BMXers en skaters. Sneltoetsen en joystick moves gaan je hier niet verder helpen: alleen met je eigen stunts zet je een persoonlijke highscore neer. Doe mee met de winactie van The Portal Action House en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 13 november 2022.

  • Let op: The Portal Action House is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

Foto 7. Jump over allerlei objecten als een echte stuntman- of vrouw! Foto: The Portal Action House

Leer alles over kleurstof in het TextielMuseum

Tilburg, Noord-Brabant Duik in de wondere wereld van textiel in het TextielMuseum - midden in het Tilburgse Museumkwartier! In dit toffe museum voor de hele familie bekijk je collecties vol bijzondere stoffen en kunstwerken en doe je mee aan activiteiten voor jong en oud. Ontdek in de tentoonstelling 'Kleurstof' hoe een spijkerbroek zijn blauwe kleur krijgt, neem een kijkje in de verfplantentuin en kom erachter van welk diertje de mooiste kleur rood wordt gemaakt. En welke invloed heeft het verven van stoffen op mens en milieu? Je voelt, ruikt én proeft het allemaal met het speciale familiespel. Kleurstof is nog te zien en te ervaren tot en met 13 november. Doe mee met de winactie van het TextielMuseum! en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 21 oktober 2022.

  • Ook leuk: tijdens de herfstvakantie van 22 tot en met 30 oktober organiseert het museum dagelijks gratis workshops en activiteiten!

Foto 8. Win twee tickets voor het TextielMuseum! Foto: TextielMuseum © Tommy de Lange

Op avontuur in Fort Pannerden!

Pannerden, Gelderland Een dreigende heuvel vol kanonnen en een verborgen bouwwerk onder de grond - van wel vijf verdiepingen hoog! Fort Pannerden was in lang vervlogen tijden bedoeld om de naastgelegen rivieren Rijn en Waal te beheersen. Nu is het fort - onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en UNESCO Werelderfgoed - een spannende attractie en een compleet dagje uit voor het hele gezin! Ga mee met een rondleiding, luister naar verhalen van vroegere bewoners of doe mee aan de familiespeurtocht Expeditie Pannerden. Ook gaaf: de spannende escape room Elements. Ga op avontuur! Doe mee met de winactie van Fort Pannerden! en win twee tickets. Deelnemen kan tot en met 28 november 2022.

Foto 9. Ontdek het verborgen Fort Pannerden. Foto: Fort Pannerden © Duncan de Fey

Dagje uit met korting

Boek tickets voor een dagje uit via DagjeWeg.Tickets. Bij sommige uitstapjes krijg je er een extraatje bij of krijg je korting op je bezoek!
Foto 10. Kunnen wij het maken? Nou en of! Foto: Mattel Play!

Laatst gewijzigd: 2022-09-29 15:21:06 · Gepubliceerd: 9 september 2022 - 4553