Ga deze zomer bij het circus!

Kinderkaravaan Circus Snor |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Leer gave circusacts bij het reizende Circus Snor

27 juli 2021 Toerisme Landelijk Sluit je aan bij Circus Snor en word deze zomervakantie een echte circusartiest! Het Utrechtse circus reist van juli tot begin september rond met gekke fietsen, goocheltrucs, kermisattracties en een actief circusprogramma.

Foto 1. Kinderen worden deze zomervakantie echte circusartiesten. Foto: Circus Snor

Circusprogramma voor kinderen

Op de camping, bij een pannenkoekenrestaurant of een speeltuin, deze zomer komt Circus Snor naar je toe! Iedere zomer trekt het circus eropuit, normaal gesproken met een nieuwe circusshow voor jong en oud. Door de bijzondere omstandigheden dit jaar geen nieuwe show, maar wel een circusprogramma voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. In twee uur tijd leren de leukste circusacts, zoals balanceren op een bal of lopen over een touw. De artiesten van Circus Snor doen het eerst voor en dan mag je het zelf proberen! Schotels op stokken balanceren, rijden op een eenwieler; wie krijgt alle circuskunsten onder de knie?

Ook leuk: het Amsterdamse circusfestival Hemeltjelief.

De tekst gaat verder onder de video.

Speellijst Circus Snor

Circus Snor reist van plaats naar plaats en strijkt steeds neer op kindvriendelijke plaatsen in de buitenlucht. Bij een pannenkoekenboerderij, op een camping, bij een speeltuin of een restaurant. Ouders mogen even ergens anders gaan relaxen terwijl hun kinderen zich ontpoppen tot circusartiest. Het programma start om 10:00 uur of om 13:00 uur en kost € 9,- per kind. Er is plek voor 45 kinderen en kaartjes zijn te koop via de website. Circus Snor staat deze zomervakantieop de volgende plaatsen:

Meer inspiratie voor de zomervakantie

Foto 2. Ademloos toekijken als de circusartiest het voordoet. Foto: Circus Snor
Foto 3. Welkom bij Cirque Moustache! Foto: Circus Snor

Laatst gewijzigd: 2021-07-27 11:32:15 · Gepubliceerd: 2021-07-27 11:06:04 - 1100