Schuif gezellig aan bij Sesamstraat

Oude Ambachten & Speelgoed Museum |  
Nieuws door
Foto 1. Bert en Ernie zijn ook van de partij. Foto: Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Nieuwe expositie in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

23 juni 2022 Toerisme Terschuur, Gelderland Voor het speelgoed is even geen aandacht meer in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Want iedereen laat het speelgoed staan voor Sesamstraat! Ontmoet Pino, Ieniemienie, Tommie en de andere bekende figuren uit het tv-programma in een nieuwe expositie.

Iedereen kent Sesamstraat

Een beetje nostalgie voor de oudere generatie, maar zelfs voor de jongste kinderen nog actueel. Het programma Sesamstraat is al zo lang op televisie, dat bijna iedereen er wel een herinnering aan heeft. En dat maakt de nieuwe expo over Sesamstraat in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum extra leuk! Van 23 juni tot en met 31 december is Sesamstraat open voor bezoek en kom je zomaar Pino, Ieniemienie en Tommie tegen. Luister naar muziek van Sesamstraat uit de jukebox en kinderen mogen zich verkleden als Oscar. En neem je ook een kijkje in de slaapkamer van Bert en Ernie?

Foto 2. Welkom in Sesamstraat! Foto: ©2022 Sesame Workshop®

Extra activiteiten

Rond de expositie Sesamstraat staan er allemaal extra activiteiten op de planning voor kinderen. Er zijn leuke doe-boekjes waarmee ze door de expositie kunnen lopen en er is een gezellige leeshoek. Geen zin in zelf lezen? Er zijn speciale voorleesmiddagen om lekker mee te luisteren met de verhalen uit Sesamstraat. Ook leuk: er komen meerdere winacties aan, zoals een koekjes-versier-winactie en een kleurplaten wedstrijd! Houd de website van het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum in de gaten!

Nostalgie in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Aha, dus zó deden ze dat vroeger! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum stap je echt even terug in de tijd. Neem een kijkje bij de ouderwetse drogisterij, smidse, slager of andere winkeltjes van vroeger. Op maar liefst 160 plekken in het museum komt het verleden tot leven. Tip: bestel tickets met korting voor het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum via DagjeWeg.NL Tickets.

Meer leuke dagjes uit

Foto 3. Poeh hee, dat was me een verhuizing! De hele Sesamstraat naar het museum. Foto: Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Laatst gewijzigd: 2022-06-23 16:46:40 · Gepubliceerd: 2022-06-23 09:24:16 - 317