Nieuw bij Duinrell: Amsterdams themagebied

Rondjes toeren in een oude truck en een vernieuwde Arcade

Duinrell Nieuws door
Foto 1. De vernieuwde arcade gamehal vind je in het Amsterdamse themagebied. Foto: Duinrell

archief oud artikel 11 juli 2023 Toerisme Duinrell opent een compleet nieuw Amsterdams themagebied mét een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Vanaf 12 juli ervaar je een stukje van onze hoofdstad in Wassenaar. Lees gauw verder en ontdek wat je in de zomer van 2023 kunt verwachten van Attractiepark Duinrell.

Amsterdamse grachten

Allereerst heeft Attractiepark Duinrell het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines volledig omgetoverd tot een Amsterdamse grachtenstraat. Je waant je echt even in onze mooie hoofdstad als je door het themagebied wandelt. De Arcade is uitgebreid met heel veel spellen en er zijn enkele trampolines bijgekomen. Ook hebben de Botsboten, de midgetgolfbaan en de Playfountain een nieuwe locatie gekregen. Zoveel veranderingen, dat klinkt goed!

Bekijk de video voor een klein voorproefje.

De Oude Lijnbaan

Naast veranderingen en verbouwingen komt er ook een compleet nieuwe attractie: De Oude Lijnbaan. Stap even terug in de tijd wanneer je in een oude bus of truck stapt. In één voertuig passen wel vier personen en ook kinderen mogen hier achter het stuur. Stoer! De Oldtimerbaan vind je op de oude locatie van de midgetgolfbaan, net voor de Arcade. Toet, toet! Zien we jou binnenkort een nostalgisch ritje maken bij Duinrell?

Ook leuk:

Foto 2. Een artiestenimpressie van De Oude Lijnbaan. Foto: Duinrell

Laatst gewijzigd: 2023-07-11 14:59:29 · Gepubliceerd: 11 juli 2023 - 594