Winterfair in Nijmegen

Kijk op deze site voor bezoekersinformatie, deelnemers én een kortingsbon |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

16 november 2005 Nijmegen, Gelderland In het weekend van 19 en 20 november 2005 kan het winkelen in het Nijmegen 2000-jaar alvast beginnen. Onder het genot van een glaasje glühwein of een stuk speculaas kunnen er in de Travium Winterfair feestinkopen gedaan worden voor de Sint of Kerst.

Op het terras is het mogelijk om te genieten van verschillende hapjes en drankjes, terwijl artiesten zorgen voor muziek op het grote podium. De kraampjes zijn divers. Zo zijn er kraampjes met cadeaus, Sinterklaas- en Kerstartikelen, alles voor een feestelijk gedekte tafel, wintersportartikelen, galakleding, sjaals en riemen en verscheidene decoratie-artikelen voor in het om het huis. Daarnaast is het mogelijk om tips te krijgen van organisaties over huid, kleding, sieraden, nagels, enzovoort.

De liefhebbers van creatieve workshops kunnen hun hart ophalen op de Winterfair. De bezoeker kan een eigen decembergroenstuk maken, een bijpassend sieraad maken voor bij de feestkledij of een mooi beeld creëren om zelf te houden of cadeau te doen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-11-14 14:45:11 - 1147