noord-holland

Noord Holland Wintersferen (12)

Skischool Amstelveen

AALSMEER, NOORD-HOLLAND - Bereid je voor op de wintersportvakantie! Bij de Skischool in Amstelveen kun je je technieken bijslijpen. Je kunt hier ook voor het eerst kennismaken met skiën. De indoorhal heeft een bewegende skihelling, die bestaat uit een rollende band van...

elke dag geopend

entree vanaf € 20,00

Kunstijsbaan De Westfries

HOORN, NOORD-HOLLAND - De Westfries is een gezellige kunstijsbaan waar jong en oud terecht kan voor een sportief dagje uit. Beginners en gevorderden: de hele familie kan mee naar de schaatsbaan!

gesloten, wacht op winteropening  27 september t/m 11 maart, van 09:00 uur tot 22:00 uur

volwassenen vanaf € 6,70

kinderen vanaf € 5,50

DroomPark Buitenhuizen

VELSEN-ZUID, NOORD-HOLLAND - DroomPark Buitenhuizen ligt in het mooie recreatiegebied Spaarnwoude. In de omgeving zijn volop actieve mogelijkheden, zoals zwemmen, golfen of paardrijden.

elke dag geopend

entree vanaf € 14,60

Ski-Inn Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Ski-Inn Amsterdam is overdekt, hier is het dus altijd prima weer! Leef je uit op de rollerbaan. Durf jij van de zwarte piste?

gesloten, wacht op winteropening  14 september t/m 1 april, van 10:00 uur tot 23:00 uur

entree vanaf € 20,00

IJsbaan Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Trek de ijzers uit het vet en leef je uit op de kunstijsbaan in Haarlem. Daarna is het lekker bijkomen in het restaurant met een kopje warme chocomel met slagroom.

gesloten, wacht op winteropening  30 september t/m 25 maart, van 08:00 uur tot 23:00 uur

volwassenen vanaf € 6,60

kinderen vanaf € 4,30

Multisportpark Berg en Bal

CASTRICUM, NOORD-HOLLAND - Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 23,00

kinderen vanaf € 17,50

Skicentrum Hoofddorp

HOOFDDORP, NOORD-HOLLAND - Bouw je conditie op voor de wintersport in Skicentrum Hoofddorp. Kies je voor de buitenbaan met sneeuw of voor de binnenbaan met spiegel?

gesloten, wacht op winteropening  2 september t/m 29 maart, van 10:00 uur tot 21:00 uur

entree vanaf € 19,00