Uitstapjes vlakbij IJsbaan Haarlem

Plukken en proeven bij Landje van de Boer

overveen, Noord-Holland (0.77km)  -  Het land beleven van grond tot mond, dat is het Landje van de Boer. Hier pluk je je eigen groente en fruit en leer je alles over je verse vondsten tijdens de workshops.

gesloten, open van  24 april t/m 31 oktober, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Blazenka: teken- en schilderworkshops voor particulieren en...

haarlem, Noord-Holland (0.92km)  -  Ontdek de kunstenaar in jezelf tijdens een kunstzinnige workshop van Blazenka. Leuk voor een geslaagd vrijgezellenfeest, leuke zussendag of kinderfeestje. Samen leer je alles over kleuren, vormen, bewegingen en... elkaar!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 14 05 78 

Bison Bowling Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1km)  -  Kom bowlen bij Bison Bowling Haarlem en geniet van een borrel of buffet in het restaurant.

elke dag geopend 

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (1.04km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)23 - 52 56 670 

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (1.17km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

geopend op afspraak of bel +(0)23 526 80 04 

De Ontdekplek - Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.18km)  -  In de Ontdekplek gaan kinderen op een leuke manier aan de slag met techniek. Maak bouwwerken van Meccano, metsel met kleine steentjes en nog veel meer! Voor alles zijn de benodigdheden binnen handbereik.

open op woensdag 

Museum van de Geest | Dolhuys

haarlem, Noord-Holland (1.23km)  -  Museum van de Geest is een modern museum over de werking van de menselijke geest. Stap in een eeuwenoude dolcel, luister naar confronterende verhalen en ontdek nog meer over wie je zelf eigenlijk bent.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Ultiem ontspannen in luxe privésauna Spa Bada

haarlem, Noord-Holland (1.28km)  -  Languit in een groot bubbelbad met een drankje in je hand. In de chique privésauna Spa Bada kom je ongestoord tot rust in een sfeervolle ambiance.

elke dag geopend 

Voetballen in een opblaasbal bij BumperballWorld

amsterdam, Noord-Holland (1.33km)  -  Dit is niet zomaar een potje voetbal: bij BumperballWorld stap je in een enorme opblaasbal en beuk je al je vrienden omver. Bij dit spel zijn er geen regels!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 36 28 21 13 

Sauna van Egmond

haarlem, Noord-Holland (1.47km)  -  Stap even uit de sleur van alledag en kom ontspannen bij Thermen Beauty Sauna van Egmond. Geniet van de sauna's, rustruimtes en schoonheidsbehandelingen.

elke dag geopend 

Stichting Artisklas Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.78km)  -  Artisklas is een minidierentuin in Haarlem. Verschillende reptielen en zoogdieren zijn op zaterdag en zondag te zien voor het publiek.

open op zondag en zaterdag 

De Klimmuur Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.78km)  -  Zin in een spannend en sportief uitje? Klimmuur Haarlem brengt ervaren en beginnende bergbeklimmers naar de top. Durf jij het avontuur aan?

elke dag geopend 

Museumhuis Barnaart

haarlem, Noord-Holland (1.8km)  -  Pal aan de gracht in Haarlem staat het statige Huis Barnaart. Kijk ongegeneerd rond, raak aan wat je wil en leef voor even als de familie Barnaart in het jaar 1805.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speeltuin Het Paradijsje

haarlem, Noord-Holland (1.83km)  -  Veilig buitenspelen? Midden in het centrum van Haarlem leven kinderen zich uit in speeltuin Het Paradijsje.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Patronaat Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.83km)  -  Bezoek de Patronaat en zie je favoriete mainstream artiesten live in Haarlem!

's maandags gesloten 

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (1.83km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

elke dag geopend 

Zomerse concerten in de natuur bij openluchttheater Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (1.83km)  -  Openluchttheater Caprera is een smeltkroes van cultuur en natuur. Het openluchttheater bevindt zich in Bloemendaal, omringd door duinen en bos. Een magische plek om zomerse concerten en voorstellingen te bezoeken!

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september 

Guided Tours - rondleiding door Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.86km)  -  Haarlem is mooi, groen en vol historische hoogtepunten. Deze stad op een boeiende en uitdagende manier ontdekken? Ga mee met Guided Tours in Haarlem!

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 84 85 300 

Windshift Haarlem

haarlem, Noord-Holland (1.92km)  -  De beste manier om vaardigheden te ontwikkelen met je medewerkers is door te doen. Kom een dagje Teambuilding bij Windshift Haarlem!

geopend op afspraak of bel +31 (0)23 844 9260 

Street Jump

overveen, Noord-Holland (1.95km)  -  Spring van trampoline naar trampoline, trotseer de climbing wall en kijk hoe je het redt op het ninja parkour bij Street Jump in Overveen. Hier wissel je jumpen af met dodge ball, dunken en nog veel meer. Vet!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van IJsbaan Haarlem