Uitstapjes vlakbij Bed and breakfast Le Home

Centre Céramique

maastricht, Limburg (0.33km)  -  Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

The Game Box Maastricht

maastricht, Limburg (0.34km)  -  Kom gamen in The Game Box Maastricht. Deze arcadehal staat vol met meer dan vijftig spellen van vroeger én van nu. Speel games met en tegen elkaar en win leuke prijzen.

Café Zuid

maastricht, Limburg (0.4km)  -  Geniet op een schommelbank aan de Maas van de heerlijkste hapjes en drankjes. Breng een bezoekje aan Café Zuid in Maastricht.

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg (0.68km)  -  Ontdek de eigenzinnige kunstwerken van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Het museum laat de verborgen parels zien uit de kunstgeschiedenis.

Stadspark Maastricht

maastricht, Limburg (0.69km)  -  Leuke bruggetjes, mooie beelden en veel groen. In het Stadspark van Maastricht is het goed toeven. Lekker picknicken rondom de fontein of een mooie wandeling maken, het kan hier allemaal. En onderweg kun je opeens een bever zien. Wel van hout. Het...

Café 't Pothuiske

maastricht, Limburg (0.7km)  -  Café 't Pothuiske is een gezellig bruin café waar twaalf speciale biersoorten in het vat zitten. Ook serveren ze hier een lekkere avondhap, een borreltje of een tas koffie met Limburgse vlaai. Echt Bourgondisch dus!

Museumkelder Derlon

maastricht, Limburg (0.77km)  -  Hotel Derlon lijkt een modern hotel, maar wat velen niet weten, is dat het gebouwd is op eeuwenoude Romeinse opgravingen. In de kelder is een klein museum te vinden.

Café de Bobbél

maastricht, Limburg (0.82km)  -  Café de Bobbél is een echt Maastrichts café. De houten lambriseringen en het zand op de vloer creëert een sfeer van weleer, waarin een borrel of kopje koffie nog beter smaakt.

Topzz Maastricht

maastricht, Limburg (0.92km)  -  Heerlijk voor een warme dag, als je een gezond tussendoortje zoekt: Frozen yoghurtz. Dit is bevroren yoghurt met een zelfgekozen topping. Trouwens, Frozz is lekker in elk seizoen!

Leeuwenmolen

maastricht, Limburg (0.97km)  -  Eén van de belangrijkste Limburgse middenslagmolens is tegenwoordig een bijzonder mooi herenhuis. Bewonder het mooie gebouw en het waterrad.

Dominicanenkerk Maastricht

maastricht, Limburg (1.05km)  -  Een boekenwinkel op een unieke locatie met een hemelse sfeer. Bij Boekhandel Dominicanen in de Dominicanenkerk in Maastricht combineer je literatuur, geschiedenis en spiritualiteit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed and breakfast Le Home