Uitstapjes vlakbij Boerengolf op de Manuelhoeve

Natuurspeeltuin De Weijver

hoogwoud, Noord-Holland (4.03km)  -  Ga ravotten in de natuur! Op de grote natuurspeelplaats in Hoogwoud is altijd wat te beleven. Ga langs voor een lekker potje voetbal of een zelfbedachte voorstelling in het Amfitheater.

Het Koeienhuis

benningbroek, Noord-Holland (6.37km)  -  Vergader in de rustgevende omgeving van Het Koeienhuis, temidden van de Wagyu-runderen. Of neem een kijkje in de winkel, waar zelfs chefkok Ron Blaauw zijn vlees inkoopt!

Museum De Turfschuur

kolhorn, Noord-Holland (6.87km)  -  Stap binnen in De Turfschuur en ontdek de geschiedenis van het prachtige landschap. Bekijk het museum voor de prachtige kunst van vroeger en nu. Heb je weleens zo'n mooie Romeinse vaas gezien?

The Bee

opperdoes, Noord-Holland (9.14km)  -  Bij The Bee ervaar je de kunst van het bijenhouden. Zie imkers aan het werk en proef de allerlekkerste honing.

FunFestijn Indoorspeeltuin

medemblik, Noord-Holland (10.26km)  -  Bij indoor speelparadijs FunFestijn in Medemblik wacht een waar schateiland op nieuwsgierige piraatjes! In deze gezellig binnen- en buitenspeeltuin vermaken kinderen zich urenlang.

Sauna Cantarel

oudkarspel, Noord-Holland (10.47km)  -  De landelijke gelegen sauna Cantarel combineert de Grieks-Romeinse badcultuur met het saunagenot uit Scandinavië. Dat betekent ontspannen in een Turks stoombad en bubbelen in de hotwhirlpool.

De Bolle Buik

heerhugowaard, Noord-Holland (10.63km)  -  Honger gekregen na een potje midgetgolfen of spelen in de Oudhollandse speeltuin? Dan gaat een lekkere belegde pannenkoek er altijd in! Gelukkig kan het allemaal bij De Bolle Buik in Heerhugowaard!

Kunstijsbaan De Westfries

hoorn, Noord-Holland (11.54km)  -  De Westfries is een gezellige kunstijsbaan waar jong en oud terecht kan voor een sportief dagje uit. Beginners en gevorderden: de hele familie kan mee naar de schaatsbaan!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerengolf op de Manuelhoeve