Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.13km)  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxor Theater.

De Doelen

rotterdam, Zuid-Holland (0.17km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (0.26km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

De Bijenkorf Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.3km)  -  Vlak bij de beroemde koopgoot in Rotterdam bevindt zich de ruime vestiging van De Bijenkorf, waar voor iedereen wel wat leuks te vinden is!

Beeldengalerij Westersingel

rotterdam, Zuid-Holland (0.33km)  -  Terwijl je over de Westersingel heenloopt word je begroet door een groot aantal beelden die daar zijn neergezet. De wandeling begint bij de kruising Westersingel/Kruiskade en eindigt bij de Westzeedijk. In totaal ben je dan langs 17 beelden...

Luchtsingel Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  De Luchtsingel verbindt het centrum van Rotterdam met Rotterdam Noord. De houten voetgangersbrug van 390 meter lang is bijna niet te missen vanaf de straat. Loop over de gele vloer naar een bijzonder stukje Rotterdam.

UrbanGuides

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets of de bus door deze bruisende en moderne stad.

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.4km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

Museum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Meer dan honderdduizend voorwerpen zijn verzameld in Museum Rotterdam. Van japon tot beeldhouwwerk en bestek. Regelmatig zijn er interessante tentoonstellingen te zien.

WTC Art Gallery

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  De WTC Art Gallery is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor exposities en vrij te bezoeken is voor iedereen.

Graffitiworkshop

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Middenin de nacht met een bivakmuts én graffitispuit naar een lege muur sluipen is verleden tijd! Ga met je vrienden legaal graffiti spuiten, gewoon overdag.

Café in The City

rotterdam, Zuid-Holland (0.48km)  -  Kom lekker dineren of lunchen op het grote terras van Café in The City in het centrum van Rotterdam en geniet 's avonds van een ijskoud biertje.

Monki Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Op zoek naar orginele kleding met een Scandinavisch tintje? Dan ben je bij Monki aan het goede adres.

Rotterdam Tourist Information

rotterdam, Zuid-Holland (0.55km)  -  Rotterdam Tourist Information bundelt de krachten van het City Informatiecentrum Rotterdam en de VVV en geeft informatie variërend van attracties en uitgaan tot architectuur.

Dille & Kamille Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.58km)  -  Geniet van de ontspannen sfeer in Dille & Kamille Rotterdam: klassieke muziek, heerlijke geuren en mooie hebbedingetjes. Het is een genot om alleen al door de winkel te dwalen nog zonder iets te hebben gekocht.

Cinerama Filmtheater

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Aan de rand van het centrum van Rotterdam bevindt zich het Cinerama Filmtheater. Geniet hier van de nieuwste films!

Hofplein Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Jeugdtheater Hofplein Rotterdam is een theater waar kinderen en tieners hun weg vinden in het theater. Dé plek voor voorstellingen, workshops en cursussen op het gebied van theater, zang en dans.

Stadsarchief Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Snuffel rond in de studiezalen van het Stadsarchief Rotterdam en ontdek de rijke collectie en geschiedenis van de stad.

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.65km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

De Laurenskerk

rotterdam, Zuid-Holland (0.7km)  -  De Laurenskerk is het oudst bewaarde bouwwerk in Rotterdam. Het gebouw is zeker een bezoekje waard vanwege de orgels, de prachtige toren en het mooie interieur.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Michael Kors Rotterdam