Uitstapjes vlakbij Viking Adventures Klimpark

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (4.13km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules, maak een ritje met de huifkar of leef je uit in de speeltuin. Er is ook een Bed & Breakfast.

De Tempelhof

winssen, Gelderland (4.45km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Museum Kasteel Wijchen

wijchen, Gelderland (4.65km)  -  Kasteel Wijchen, in het hart van het dorp, verhaalt nog van vroeger, maar is ook trots op de nieuwe bestemming als museum. Maak kennis met deze spannende combinatie van oud en nieuw.

Ruïne Batenburg

batenburg, Gelderland (4.75km)  -  De ruïne van kasteel Batenburg staat aan de rand van het stadje Batenburg. Ooit was dit het belangrijkste kasteel van Gelderland, nu is alleen de ruïne nog over. Bezoek de ruïne onder leiding van een gids en wandel in de prachtige omgeving.

Poppentheater Tingeling

beuningen, Gelderland (5.34km)  -  In het blauwe thuistheater zit je bovenop de mooie poppen en het leuke decor. Zo kun je de leuke, muzikale voorstellingen van dichtbij meemaken. Of kies een leuke voorstelling en laat het poppentheater naar jou toekomen.

Bloemenpark Appeltern

appeltern, Gelderland (6.36km)  -  Inspiratie nodig voor de tuin? Wandel door de Bloemenpark Appeltern en vind een schat aan ideeën in de meer dan tweehonderd voorbeeldtuinen. Voor kinderen is er een Adventure eiland om zich op uit te leven.

Thermen Berendonck

wijchen, Gelderland (6.95km)  -  In Thermen Berendonck beleef je een dagje wellness met een oosters tintje. Sauna's, baden, bronnen en betoverende tuinen: hier kom je tot rust in Arabische sferen.

Privésauna De Meerkes

ravenstein, Noord-Brabant (6.99km)  -  Geniet in alle rust en beslotenheid van sauna's en luxe bubbelbaden bij Privésauna De Meerkes. Boek ook een heerlijke massage om optimaal te kunnen ontspannen.

GRIP Nijmegen

nijmegen, Gelderland (7km)  -  Strek de benen tijdens een uurtje klimmen bij GRIP Nijmegen. Beginners en gevorderden kunnen zich op deze wanden helemaal uitleven.

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (7.13km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

Museumboerderij Den Tip

herveld, Gelderland (7.16km)  -  Museumboerderij Den Tip is in 1734 gebouwd op een terp. En wie nu het boerenerf opstapt, ziet hoe de boer en boerin er vroeger leefden. Zonder waterleiding en wasmachine, maar met een waterput en een oude wastobbe.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Viking Adventures Klimpark