Uitstapjes vlakbij Viking Adventures Klimpark

Recreatiegebied De Groene Heuvels

ewijk, Gelderland (1.11km)  -  Zon, zwem of luier in recreatiegebied De Groene Heuvels. Vul je de dag liever iets actiever in? Trek een duikpak aan en waag een duik!

elke dag geopend 

'Bubbelvoetbal' tussen Maas en Waal

bergharen, Gelderland (1.47km)  -  Kies voor een originele activiteit en een onvergetelijk dagje uit met je familie en vrienden. Hill’s Groepsuitje Bergharen maakt werk van jouw vrije tijd met een ruim aanbod aan de leukste activiteiten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag 

Kasteel Hernen

hernen, Gelderland (1.57km)  -  Een kasteel uit de middeleeuwen; daar zijn er in Nederland niet veel meer van. Neem een kijkje in het omgrachte Kasteel Hernen, bekend van de tv-serie Floris!

gesloten, open van  1 januari t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Actie: Boek je tickets online

Bezoekerscentrum land van Maas en Waal

leur, Gelderland (2.86km)  -  Een bezoek aan het Land van Maas en Waal begint bij bezoekerscentrum Bakhuis Leur. Hier ontdek je van alles over de heerlijkheden in het gebied en de mooie bezienswaardigheden.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Wijngaard - De Kleine Heerlijkheid

horssen, Gelderland (4.03km)  -  Wijngaard De Kleine Heerlijkheid in Horssen is de uitvalsbasis voor de echte wijnliefhebber. Leer alles over de wijnbouw in ons land en proef de lekkerste wijn.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 17 58 45 50 

RG Wijchen - massage en therapie

wijchen, Gelderland (4.08km)  -  Geniet bij RG Wijchen van massages en laat de stress en spanning van alledag uit uw lichaam masseren. De vele massages zijn een weldaad voor lichaam en geest!

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 78 51 516 

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (4.13km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules of maak een ritje met de huifkar.

gesloten, open van  4 april t/m 30 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

De Tempelhof

winssen, Gelderland (4.45km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 6-23603386 

Museum Kasteel Wijchen

wijchen, Gelderland (4.65km)  -  Kasteel Wijchen, in het hart van het dorp, verhaalt nog van vroeger, maar is ook trots op de nieuwe bestemming als museum. Maak kennis met deze spannende combinatie van oud en nieuw.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Ruïne Batenburg

batenburg, Gelderland (4.75km)  -  De ruïne van kasteel Batenburg staat aan de rand van het stadje Batenburg. Ooit was dit het belangrijkste kasteel van Gelderland, nu is alleen de ruïne nog over. Bezoek de ruïne onder leiding van een gids en wandel in de prachtige omgeving.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober 

Zakelijke partijen in Slot Doddendael

ewijk, Gelderland (5.03km)  -  In het Land van Maas en Waal ligt het middeleeuwse Slot Doddendael. Dit sfeervolle kasteeltje is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)487 52 18 62 

Vergaderen aan de Maas

niftrik, Gelderland (5.1km)  -  Hotel Restaurant Hoogeerd ligt in het Gelderse plaatsje Niftrik. Deze locatie is geschikt voor het organiseren van (meerdaagse) zakelijke evenementen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 64 14 032 

Monkey Town Wijchen

wijchen, Gelderland (5.15km)  -  Klimmen en klauteren als een echte aap doe je in Monkey Town Wijchen. Genieten geblazen voor kinderen tot en met veertien jaar.

elke dag geopend 

Zwembad De Meerval

wijchen, Gelderland (5.33km)  -  Beleef een heerlijk dagje weg en neem een duik in Subtropisch zwemparadijs De Meerval in Wijchen.

elke dag geopend 

Poppentheater Tingeling

beuningen, Gelderland (5.34km)  -  In het blauwe thuistheater zit je bovenop de mooie poppen en het leuke decor. Zo kun je de leuke, muzikale voorstellingen van dichtbij meemaken. Of kies een leuke voorstelling en laat het poppentheater naar jou toekomen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Korenmolen De Drie Waaien

afferden, Gelderland (5.54km)  -  De Drie Waaien uit Afferden is een korenmolen uit 1869! Bezoek de korenmolen De Drie Waaien uit Gelderland.

open op zaterdag 

Speeltuin De Blije Dries

wijchen, Gelderland (5.58km)  -  Buitenspeeltuin De Blije Dries beschikt over allerlei speeltoestellen. Er is onder andere een buitenzwembad, een kabelbaan en een midgetgolfbaan.

's maandags gesloten 

Zwembad De Plons

beuningen, Gelderland (5.74km)  -  Geniet met vrienden of familie van een heerlijk ontspannen dagje in het water bij Zwembad De Plons.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Berendonck

wijchen, Gelderland (6.24km)  -  Recreatiegebied Berendonck heeft een mooie plas waar bezoekers ontspannen kunnen zwemmen, wandelen, vissen, golfen, paardrijden of duiken.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Viking Adventures Klimpark