1

Uitstapjes vlakbij Grand Café Bellissimo

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.11km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

elke dag geopend 

Sportboulevard Dordrecht Optisport

dordrecht, Zuid-Holland (0.56km)  -  Een sportboulevard zoals in Dordrecht is een bezoekje waard. In het futuristische gebouw van Sportboulevard Dordrecht zijn zwembaden, een sporthal, een ijshal, een turnhal en verschillende horeca-ondernemingen gehuisvest.

elke dag geopend 

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (1.73km)  -  Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Stoomsleper Pieter Boele

dordrecht, Zuid-Holland (1.75km)  -  In Dordrecht ligt de enige Rijnstoomsleper van Nederland: de Pieter Boele. Bewonder dit unieke schip van de kade of huur hem voor een vaartocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)78 632 24 22 / +31 (0)6 55 15 31 27 

Schouwburg Kunstmin

dordrecht, Zuid-Holland (1.76km)  -  Neem een kijkje in de prachtige Schouwburg Kunstmin. Leuk om gewoon even rond te lopen of te genieten van een toneelvoorstelling.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Dordrechts Museum

dordrecht, Zuid-Holland (1.89km)  -  Het Dordrechts Museum is een rijksmuseum in Dordrecht en een van de oudste musea van Nederland.

's maandags gesloten 

De Dordtse Markt

dordrecht, Zuid-Holland (1.9km)  -  De bekroonde Dordtse Markt is een gezellig uitje langs tientallen kramen.

open op vrijdag en zaterdag 

Cultuurhuis Energiehuis

dordrecht, Zuid-Holland (1.92km)  -  Voel de energie in deze voormalige elektriciteitscentrale. Eigentijdse podiumkunsten krijgen hier alle ruimte.

's zondags gesloten 

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (1.97km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

's zondags gesloten 

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (2.05km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 81 13 78 80 

Het Hof van Nederland

dordrecht, Zuid-Holland (2.05km)  -  In Het Hof van Nederland is de geschiedenis springlevend. Ontdek hier een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Nederland.

's maandags gesloten 

Een pottenbakkerij in een oud brandspuithuisje: Atelier Hof 3

dordrecht, Zuid-Holland (2.06km)  -  Neem een kijkje bij de pottenbakkerij in het voormalig Brandspuithuisje op Hof 3. Hier zie je de pottenbakker aan het werk en kun je even uitrusten op het kleinste binnenplaatsje van Dordrecht.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Rondvaart met de Dordtevaar

dordrecht, Zuid-Holland (2.09km)  -  Stap aan boord van de elektrische open sloep de Dordtevaar en zie Dordrecht zoals je deze mooie stad nog nooit gezien hebt.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

Si Barone

dordrecht, Zuid-Holland (2.1km)  -  Verken Dordrecht vanaf het water met rondvaarten van Si Barone.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 6 28 32 76 86 

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (2.14km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

's zondags gesloten 

Zwembad De Dubbel

dordrecht, Zuid-Holland (2.14km)  -  Zomer of winter, bij Zwembad de Dubbel in Dordrecht is het altijd lekker. In de zomer spetteren en bruin worden in het verkoelende buitenbad, in de winter heerlijk tot rust komen in het warme binnenbad! Wil je een echt spetterend kinderfeestje?...

's zondags gesloten 

4 Your Games

dordrecht, Zuid-Holland (2.16km)  -  Bij 4 Your Games in Dordrecht vind je enorm veel bordspellen: van de klassiekers tot minder bekende games. Schuif aan een tafeltje en probeer ze uit!

's maandags gesloten 

Binnenvaartmuseum Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (2.18km)  -  Een museum in een boot: hoe cool is dat? Het Binnenvaartmuseum in Dordrecht bevindt zich heel passend in een schip van de binnenvaart!

open op donderdag en zaterdag 

Openluchtzwembad Wantijbad

dordrecht, Zuid-Holland (2.19km)  -  Het Wantijbad is een openluchtzwembad in Dordrecht. Naast verschillende baden is er ook een speelgracht voor kleine kinderen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 5 september, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Grote Kerk Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (2.21km)  -  Het belangrijkste monument van Dordrecht is de Grote Kerk Dordrecht. Bewonder de imposante architectuur of beklim de toren.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 10 december, van 10:30 uur tot 16:30 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Grand Café Bellissimo