Zakelijke evenementen in Concertgebouw De Vereeniging

nijmegen, Gelderland (0.51km)  -  Concertgebouw De Vereeniging in hartje Nijmegen is meer dan alleen een plek waar muzikanten hun kunsten ten gehore brengen. Kom vergaderen in dit fraaie architectonische gebouw of houd een zakelijk evenement in het theater en de concertzaal.

BoulesBitesBar Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.69km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Nijmegen en beleef de eet-, drink- en Jeudeboule-ervaring. Ontdek de combinatie van fanatiek spelen, eten, drinken en gezelligheid in omgeving Nijmegen.

Stadsschouwburg Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.75km)  -  Bezoekers verbreden hun horizon en scherpen hun geest in Stadsschouwburg Nijmegen! Maak een reis langs mooie, interessante en spannende voorstellingen.

Café Van Buren

nijmegen, Gelderland (0.77km)  -  Aan de geliefde Molenstraat in Nijmegen is Café Van Buren te vinden. Lekker lunchen en dineren om daarna gezellig samen te borrelen.

Kattencafé Balthazar

nijmegen, Gelderland (0.77km)  -  Voel je thuis in Kattencafé Balthazar! Hier plof je gezellig neer voor een huisgemaakt taartje en een knuffel van een lieve kat.

Café De Fuik

nijmegen, Gelderland (0.79km)  -  Een avondje stappen in Nijmegen is niet compleet zonder Café De Fuik.

Club Novia

nijmegen, Gelderland (0.8km)  -  Dans, spring, ga helemaal uit je dak in danscafé Club Novia in Nijmegen! In dit gezellige café gaan de handen de lucht in. Hier draaien professionele dj's. Pak een drankje en ga lekker los.

Café 't Haantje

nijmegen, Gelderland (0.81km)  -  In café 't Haantje is iedereen welkom. Deze bruine kroeg heeft een gouden imago in Nijmegen en omstreken.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.85km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

Pottenbakkerij De Mussepot

nijmegen, Gelderland (0.87km)  -  Laat die draaischijf maar draaien en transformeer gewone klei tot prachtige potten en vazen. Met een beetje durf komen er swingende werkstukken tot stand!

Café Faber

nijmegen, Gelderland (0.92km)  -  Aan de rand van het centrum van Nijmegen, aan het Faberplein, vind je één van de leukste bruine cafés van de stad: Café Faber.

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.99km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

nijmegen, Gelderland (0.99km)  -  Een bezoekje aan Nijmegen is pas compleet als je binnen hebt gekeken bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Een bruisende ode aan Nijmegen en haar historie.

Rockcafé Backstage

nijmegen, Gelderland (1.01km)  -  Rockcafé Backstage betekent niet alleen bier drinken en rockmuziek luisteren. Je kan hier ook een potje darten of pinballen.

Theatergroep Kwatta - Jeugdtheatergroep

nijmegen, Gelderland (1.01km)  -  Kwatta is een jeugdtheatergroep. Ze maken speelse voorstellingen over serieuze onderwerpen en laten de kijker nadenken. Vooral voor basisschoolleerlingen zijn de voorstellingen zeer geschikt.

Olround Bowling Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.03km)  -  Bowlingschoenen aan, pak een bal en gooien maar! Bij Olround Bowlingcentrum wordt het een gezellig avondje uit.

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.06km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

Café Jos Meesterschenkerij

nijmegen, Gelderland (1.12km)  -  Café Jos Meesterschenkerij werd in het verleden al eens verkozen tot beste café van Nederland. Met het ruime assortiment aan bieren, dranken en hapjes is het er echt genieten.

Nederlands Wijnmuseum

Nederlands Wijnmuseum

Entreeticket met korting Ontdek alles over wijn in het Nederlands Wijnmuseum. Volg een rondleiding door het museum en vind de vinoloog in jezelf. Of boek een luxe proeverij en leer verschillende wijnen drinken als een pro!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadskruidentuin Nijmegen