Uitstapjes vlakbij Booma Recreatie Botenverhuur

Lex Thoen: sportieve groepsuitjes voor jong en oud

monster, Zuid-Holland (0.74km)  -  Lex Thoen is van alle markten thuis. Voor een geslaagde teambuilding, een sportieve dag op school of een bijzonder uitstapje met de familie kun je hier terecht. Of ga mee de schapen hoeden in de Zoutenveense polder!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 88 02 99 

Hotel Elzenduin

ter heijde, Zuid-Holland (1.35km)  -  Achter de duinen en vlakbij Den Haag ligt Hotel Elzenduin. Design en natuur komen hier samen in luxe kamers en een prachtige locatie.

elke dag geopend 

Dreams Surfschool

ter heijde, Zuid-Holland (1.41km)  -  Volgens de mensen van Dreams Surfschool is surfen verslavend. Die eerste keer op de golven vergeet je nooit. Maar makkelijk is anders, daarom biedt de surfschool verschillende lespakketten. De lessen zijn op het strand van Ter Heijde.

's maandags gesloten 

Intratuin 's-Gravenzande

heenweg, Zuid-Holland (1.47km)  -  Tussen de kassen van Westland en omgeving staat Intratuin 's-Gravenzande, met het speelparadijs Ballorig naast de deur!

elke dag geopend 

Zwem- en recreatiecentrum De Boetzelaer

monster, Zuid-Holland (1.62km)  -  Zwembad de Boetzelaer beschikt naast gewone baden ook over een toffe glijbaan. Ga ook aquasporten of eet een patatje in de natte-voetenbar!

elke dag geopend 

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (2.08km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

elke dag geopend 

Watertuin Naaldwijk

naaldwijk, Zuid-Holland (2.48km)  -  Terwijl de gasten genieten van een culinaire ontdekkingsreis, kunnen ze een wandeling maken langs kleurrijke vissen en exotische bomen in Watertuin Naaldwijk!

elke dag geopend 

Toet toet! Ontdek het Westland in een Lelijk Eendje

naaldwijk, Zuid-Holland (2.53km)  -  Trek eropuit met een vrolijke Eend en geniet van een tocht door het Westland. Eenden Tours Westland heeft de mooiste oldtimers en cabrio's om mee over de eilanden te toeren!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 128 39 082 / +31 (0)6 127 88 232 

Strandpark Vlugtenburg

's-gravenzande, Zuid-Holland (3.12km)  -  Strandpark Vlugtenburg ligt in het uiterste puntje van de Zuid-Hollandse duinenrij. Vanaf hier zijn de grootste avonturen op het strand te beleven!

elke dag geopend 

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

hoek van holland, Zuid-Holland (3.46km)  -  Duynparc De Heeren van 's-Gravenzande ligt in een fraai groen gebied en biedt vele faciliteiten voor een heerlijke vakantie in eigen land! Verblijf in een luxe duinvilla op slechts 500 meter van het Noordzeestrand.

elke dag geopend 

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (3.61km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

's maandags gesloten 

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (4.09km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

open op zondag, woensdag, donderdag 

Van der Ende Racing Inn

poeldijk, Zuid-Holland (4.12km)  -  De Van der Ende Racing Inn heeft de langste indoorkartbaan van Nederland. Het circuit is maar liefst 1,2 kilometer lang!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Hoge Bomen

naaldwijk, Zuid-Holland (4.39km)  -  Jong en oud, sportief en relaxed, buiten en binnen: Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk is geschikt voor elke zwemmer en voor ieder moment!

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum Het Staelduinse Bos

hoek van holland, Zuid-Holland (4.53km)  -  Het Staelduinse Bos in het Westland biedt een uniek stukje natuur. In het bezoekerscentrum d' Oude Koestal ontdekt de bezoeker alles over dit natuurgebied.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (4.6km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

geopend op afspraak of bel +31 (0)174 785 016 

Leer golfsurfen bij De Surfschool

hoek van holland, Zuid-Holland (4.88km)  -  Leer golfsurfen in Hoek van Holland. Bij De Surfschool kies je uit een cursus golfsurfen, skim- of bodyboarden en suppen (Stand-Up Paddleboarden). Duik het water in en bedwing de golven!

geopend, elke dag geopend 

Roompot Vakantiepark Kijkduin

den haag, Zuid-Holland (4.91km)  -  Vakantiepark Kijkduin ligt achter de duinen van het Noordzeestrand van Kijkduin en is de ideale vakantiebestemming voor de strandliefhebber.

elke dag geopend 

Nationaal Park Hollandse Duinen

hoek van holland, Zuid-Holland (5km)  -  Hollands trots: de blonde duinen naast de Noordzee. Wie kent het mooie beeld niet? De Zuid-Hollandse vastelandsduinen bieden je een afwisselend landschap. Ga op ontdekkingstocht!

elke dag geopend 

Lightning VR Delft

Lightning VR Delft

Bestel snel hier je ticket! Strijd tegen zombies of aliens bij Lightning VR Delft. Welk spel je ook kiest, je hebt het gevoel echt live in de virtuele wereld te zijn. Dankzij de goede VR bril en de controller die lijkt op een geweer, maar vooral omdat je vrij rond kunt lopen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Booma Recreatie Botenverhuur